Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.05.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Alle børn er velkomne til Fed-Fodbold-Fredag

Moses Opondo fra Vendsyssel FF deltager i fredagens arrangement i sin barndomsklub.
Bangsbo Freja arrangerer på fredag 18. maj Fed-Fodbold-Fredag med Vendsyssel FF-spilleren Moses Opondo, der har en fortid i Bangsbo Freja.


 

- Det er anden gang, at vi fyrer vores fede fodboldfredagsraket af med masser af sjov, ballade og lækker mad i cafeteriaet, oplyser bestyrelsesmedlem John Christensen.

Han opfordrer alle piger og drenge fra 5-11 år til at deltage i arrangementet fra kl. 17.00-20.00, hvor der vil være opstillet fodboldstationer med sjov træning og konkurrencer med præmier.

- Du får også mulighed for at møde den tidligere Bangsbo Freja-spiller Moses Opondo, som skriver autografer og giver fif til, hvordan du kan blive en bedre fodboldspiller, fortæller John Christensen.

Moses Opondo spiller til daglig i Vendsyssel FF i Hjørring, som ligger nr. fire i 1. division og kæmper om oprykning til Superligaen.

Fed-Fodbold-Fredag er for alle spillere – både piger og drenge - også selvom du ikke er medlem af Bangsbo Freja.

Tilmelding sker ved indbetaling af 30 kroner på mobilepay nummer 27786 senest 17. maj. Husk at skrive "FFF + dit navn". Du får masser af sjov fodbold, en fransk hotdog eller pommes frites samt en sodavand.

Senest havde Bangsbo Freja besøg af sin tidligere ungdomsspiller Magnus Christensen, som nu slår sine folder i AaB, hvor han søndag var med til at besejre FC København med 1-0.

Der er også Fed-Fodbold-Fredag i Bangsbo Freja 15. juni.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close