Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.04.2018 | Af: Michael Frederiksen

Alt gik galt - Vendsyssel skal spille om nedrykning

Sara Andersen blev topscorer med fem mål, da Vendsyssel blev ydmyget i Aabenraa. Foto: Finn Lassen
Alt gik galt i sidste spillerunde for Vendsyssel Håndbold, som nu - for andet år i træk - skal ud i kvalifikationskampe for at undgå nedrykning fra 1. division.


 

Ét point var kravet til Vendsyssel i den vanskelige udekamp mod SønderjyskE, men Vendsyssel led et pinligt nederlag på 19-41.

Der var dog stadig to realistiske chancer for at slippe for de nervepirrende nedrykningskampe. Gudme HK skulle spille uafgjort eller tabe i Ringsted, men fynboerne vandt 22-17. Sidste mulighed var et nederlag til Bjerringbro, der hjemme mødte Hadsten, men Bjerringbro vandt med 21-19.

Dermed blev Vendsyssel overhalet af både Bjerringbro og oprykkerne fra Gudme HK.

Allerede efter fem minutter var Vendsyssel bagud med 0-5, og efter 20 minutter viste måltaven 17-3 til SønderjyskE, der trænes af den tidligere FfI'er Olivera Kecman Mugosa.

- Vi blev ramt af et godstog i dagens opgør. Vi har fuld fokus mod de opgør, der venter. Vi kan kun påvirke fremtiden og lære af fortiden, skriver Vendsyssel på Facebook.

Vendsyssel skal enten møde Mejrup-Hvam, Ejstrup/Hærvejen eller HIK i kampen om at blive i landets næstebedste række. De to 2. divisionshold mødes først i en pulje, hvorfra de to bedste kvalificerer sig til kampene mod Vendsyssel og AGF. Vendsyssel skal møde nr. to i puljen - med første kamp på Vendsyssels hjemmebane sidste weekend i april. Der spilles bedst af tre kampe.

Vendsyssels målscorere:

Sara Andersen 5
Anna Lillesø 3
Cecilie Thermansen 3
Sara Madsen 2
Pernille Brandenborg 2
Ida Andersen 1
Cecilie Brandt 1
Ann-Helen Glückstad Adolfsen 1
Cathrine Sylvestersen 1

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close