Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.04.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Anders Blichfeldt gæstede Ålbæk Idrætscenter

Her ses Anders Blichfeldt sammen med formand Lilly Pedersen og næstformand Betty Rode, Frederikshavn Teaterforening, samt centerleder Carsten Bjørnager, Ålbæk Idrætscenter.
Ålbæk Idrætscenter og Frederikshavn Teaterforening tog i aftes hul på en spændende samarbejdsrelation med en teaterkoncert med Anders Blichfeldt.

 

En fyldt sal i Ålbæk Idrætscenter nød en aften i musikken og livshistoriens tegn. Alle i salen blev revet med af den smittende charme, de glade smil, den store stemme og den fantastiske musik, som Anders Blichfeldt leverede fra scenen fredag aften i Ålbæk. Folk sang med, klappede og nød det i fulde drag.

- Selv om Anders har travlt med sin sidste turne med Big Fat Snake, havde han alligevel fundet plads i kalenderen til at besøge os. Det er vi utroligt glade for, udtaler Carsten Bjørnager, centerleder i Ålbæk Idrætscenter, og Lilly Pedersen, formand for Frederikshavn Teaterforening.

Anders Blichfeld er dygtig til at indtage scenen kun bevæbnet med en guitar og sin imponerende karisma. Det er "en mand og en guitar", når det er bedst.

Han fortalte åbent og levende om såvel sit liv som sin musikalske karriere – både de største oplevelser og de værste nedture. Som publikum fik vi et priviligeret indblik i et meget interessant og varmt menneske, der samtidig er i besiddelse af en vidunderlig stemme. Vi fik en aften med Anders Blichfeldt, på en forunderlig livsrejse, med et soundtrack af kendte og elskede sange.

Carsten Bjørnager og Lilly Pedersen glæder sig over den fine start på samarbejdet, og en ting er helt sikkert.

- Vi glæder os til at fortsætte det, for kulturen skal ud i hele kommunen, og det vil vi sammen forsøge at gøre noget ved, lovder de to arrangører.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close