Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.12.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Anne Linnet begejstret for publikum i Frederikshavn

Anne Linnet præsenterede tre helt nye sange, som endnu ikke er udgivet.
Der var totalt udsolgt i Frederikshavn Kirke 1. søndag i advent, da Anne Linnet og hendes musikere gav et brag af en julekoncert.


 

Det var en stolt og glad formand fra SIND Frederikshavn, Niels Chr. Jensen, der bød velkommen til en fyldt nyrenoveret kirke.

Anne Linnet og hendes musikere startede med “Hvid Jul”, og efterfølgende spillede og sang de flere af hendes store klassikere som f.eks. “Tusind Stykker”, “Smuk og dejlig” og “Barndommens Gade”.

“Lille Messias” blev fremført med Anne Linnet gående rundt i kirken blandet publikum, hvilket gav en helt unik stemning og oplevelse.

- Anne Linnet var meget begejstret for publikum, som hun syntes, var meget lyttende og engagerede. Der opstod en fantastisk intim stemning blandt publikum, og mange sang med, og alle følelser kom i kog, siger Niels Chr. Jensen.

Ud over de sange, som var i de udleverede sanghæfter, kom der flere overraskelser, og Anne Linnet præsenterede tre helt nye sange, som endnu ikke er udgivet.

Koncerten sluttede med ”Dejlig er Jorden”, hvor alle i kirken stod op og sang med.

Det var en meget glad og begejstret Anne Linnet, der forlod Frederikshavn Kirke sent søndag aften, og hun var meget imponeret over, hvor smukt kirken folder sig ud efter renoveringen.

- Vi kan konstatere, at julesange fremført i en kirke 1. søndag i advent er den perfekte start på julen, og med en kapacitet som Anne Linnet ved roret, var successen hjemme, lyder det fra en glad og tilfreds SIND-formand.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Eframe

FOTO: Eframe

FOTO: Eframe

FOTO: Eframe

FOTO: Eframe

FOTO: Eframe

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close