Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.06.2012 | Af: Annika Bengtsson

Annika: - Jeg kommer til at ryste som et espeløv

Anikka Bengtsson og Søren Olsen er udtaget fra Danmark.

Den 24-årige frederikshavner Annika Bengtsson rejser i dag til Skotland, fordi hun er udvalgt som én ud af i alt 1.360 engagerede ildsjæle, som Samsung sender af sted for at løbe med den olympiske fakkel i Storbritannien. 

Kanal Frederikshavn har bedt Annika Bengtsson om at skrive et indlæg før, under og efter weekendens oplevelse i Glasgow, og her følger første kapitel (skrevet torsdag aften):

Der er nu kun 13 timer til afrejse, og min mave summer efterhånden af sommerfugle. Jeg sidder og følger med på computeren, hvor faklen i dag er blevet transporteret fra Newcastle til Stranraer.

Hvor er det surrealistisk at se så mange mennesker, som samles for at heppe og klappe af fakkelløberne, og en af fakkelløberne er mig! Jeg ved ikke helt, hvad jeg forventer, men jeg ved, at det bliver en oplevelse for livet. Lige nu er jeg ret sikker på, at jeg kommer til at ryste som et espeløv, når jeg skal have overrakt faklen, men jeg glæder mig utrolig meget.

Min familie tog afsted i går og venter derovre, hvilket er helt fantastisk, så jeg har nogen at dele oplevelsen med. Jeg glæder mig til at se Søren (Danmarks anden fakkelløber, red.) igen og få delt nogle af de tanker, der følger forud for turen. Jeg er efterhånden lidt nervøs, jo.

Nå, men tasken er pakket, pas, billetter med mere ligger klart. Nu skal tiden bare gå, så jeg kan sætte kurs mod Glasgow og en af de største oplevelser i mit liv!

Den olympiske ild begyndte sin 70 dages lange rejse rundt i værtslandet 19. maj og vil runde flere af landets kulturelle landemærker. Fakkelløbet vil besøge over 1.000 byer på den godt 13.000 kilometer lange rute før den officielle start på De Olympiske Lege 2012 i London finder sted 27. juli.


 


BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Informationer til denne nyhed

Læst: 1608 gang(e)
Bedøm:
Afgiver din stemme
Rating: 4.7 af 5 fra 15 stemmer.
Klik på antallet af stjerne for at stemme
17-04 - Lokal ildsjæl skal løbe med OL-fakk...
<- Tilbage

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close