Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.02.2012 | Af: André Hansen

Arena Nord: Perfekt til boksning og store events

Direktør Per Malmberg: - Arena Nords bestyrelse har fokus på erhverv, musik og sport.
Per Malmberg, direktør for Arena Nord, smiler, når han kigger på billetsalget til Nordic Fight Night, der nu tæller 1000 solgte billetter plus 600, som er reserveret af en norsk agent. Han er ikke i tvivl om, at Arena Nord bliver det bedste sted til husning af arrangementet.


 

Det var en tilfreds direktør, som under pressemødet mandag sad blandt arrangørerne af Nordic Fight Night. Per Malmberg mener, at arrangementet får stor betydning for byen.

- Noget af det, som vi særligt ønsker, er at være værter for kæmpe arrangementer. Derfor blev vi glade, da Sauerland ringede os op og fik aftalen i hus. Arena Nord er rund og passer perfekt til en boksebegivenhed. Desuden vil alle de besøgende nordmænd skal omsætning i byen. Ud over de 600 reservationer har 400 nordmænd købt billet - til glæde for hoteller, spisesteder og butikker med flere.

Nordic Fight Night bliver ikke det sidste store arrangement, som man kan se frem til Arena Nord. Per Malmberg har i samarbejde med bestyrelsen udlagt en række punkter, som kommer til at dominere det fremtidige program.

- Vi har lagt fokus på erhverv, musik og sport. Lige nøjagtigt i den uge, hvor der er boksning, har vi faktisk alle tre. Vi har tre store erhvervsarrangementer, Rasmus Seebach med 3.700 udsolgte billetter og boksning om lørdagen. Det giver stor bevågenhed og forhåbentlig stolthed for byen, udtaler Per Malmberg.

Det store arrangement huser også den mere lokale bokser Torben Keller fra Pandrup, og Per Malmberg har et særligt ønske for ham.

- Ja, vi håber jo, at Arena Nord går hen og bliver Torben Kellers nye hjemmebane. Vi håber, at rigtig mange lokale vil bakke op omkring hele Nordic Fight Night. Det er specielt at få boksning til byen. Personligt har jeg aldrig været til boksestævne, men jeg er er sikker på, at rigtigt mange ser frem til at opleve det, siger Per Malmberg.

 

BillederTilføj billede


FOTO: André Hansen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close