Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.05.2012 | Af: André Hansen

ATRAP2012 var en kæmpe succes for få mennesker

Også den lokale Dr. Lyd spillede til ATRAP2012 til glæde for en hurtigt voksende fanskare.
Den elektroniske scene stormer frem, og det musikalske spetakel breder sig ud til selv de yderste kanter af Danmark. Store "upcoming" bands spillede til dette års Atrap Festival i weekenden i Maskinhallen, og det var intet mindre end en kæmpe succes, som desværre alt for få valgte at opleve.

 

Der var lagt mange kræfter i dette års elektroniske festival, som blandt andre bød på navne som Rangleklods, der i øjeblikket høster 6-stjernede liveanmeldelser ind over hele landet, Mosekonen Brygger, bestående af en elektronisk duo, og mange andre, som ville have udsolgt en stor sal et hvilket som helst sted i København.

Sådan var det desværre ikke lørdag aften i Frederikshavn, hvor mange blot valgte at tage i byen de trivielle steder uden at lægge vejen forbi nogle af Danmarks største navne. Den i forvejen billige entré inkluderede sågar billig øl. Det kan være svært at forstå, hvordan så mange festglade priviligerede mennesker i Frederikshavn ikke bakker op om et event så gennemført.

Ikke desto mindre var arrangementet en stor succes, og de fremmødte havde sig da også en ordentlig fest. Kasper Bonde, som i ledtog med Det Unge Frederikshavn, har arrangeret festivalen, havde også kun godt at sige, selvom han måtte erkende, at han undrede sig over, hvad andre folk på hans egen alder hellere ville bruge aftenen på.

- Det er ikke mange mange tusinde kroner, vi bruger på det her. Det er artister, som er til at komme i nærheden af, og så er det jo fedt, at vi kan få så stor en succes ud af det. Den elektroniske scene er enormt spirende i de her år. Vi har nogle super engagerede mennesker fra Det Unge Frederikshavn og andre steder, som er med til at sørge for, at det bliver så fedt. Her måtte dog gerne være det dobbelte med mennesker, og jeg forstår ikke, at det kun er gymnasieelever, som møder frem. Jeg forstår heller ikke, hvor folk på min alder er henne ved sådanne arrangementer, fortæller Kasper Bonde.

Man kan håbe, at unge som ældre i fremtiden vil få øjnene op for den elektroniske festival, der rummer den fest og energi, som der nogle gange løber tør for i det lettere indskrænkede byliv i Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Ina Rosdal Lauridsen

FOTO: Ina Rosdal Lauridsen

FOTO: Ina Rosdal Lauridsen

FOTO: Ina Rosdal Lauridsen

FOTO: Ina Rosdal Lauridsen

FOTO: Ina Rosdal Lauridsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close