Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.10.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Aura Dione kommer til Rock i Frederikshavn 2018

Rock i Frederikshavn 2018 på Knivholt er klar til take-off. De første to musiknavne er skrevet på plakaten. Aura Dione og Dodo & The Dodos er garanter for, at det helt sikkert bliver endnu en uforglemmelig musikfest under åben himmel.

 

Forberedelserne er i gang til næste års 12 timers, nonstop musikfest på Knivholt uden for Frederikshavn. Der forhandles med kunstnernes managers, og de to første navne er klar til festivalplakaten.

- Musiksmag er forskellig. Det er svært at gøre alle tilfredse, men en ting kan alle enes om: At vi skal hygge os sammen, når vi står på festivalpladsen til Rock i Frederikshavn. Og netop dét lægger programmet i den grad op til i år, siger Casper Høgsted fra Rock i Frederikshavn.

Han er ikke i tvivl om, at de tusindvis af gæster nok skal få stillet musiksulten. Og mere til.

- Der er udstedt syng-med-garanti, når Dodo & The Dodos blander 80'er- og 90'er-hits med en omgang iørefaldende popsange fra succesbandets senere udgivelser. Det skal nok blive et lykkeligt gensyn med dem på festivalpladsen, mener Casper Høgsted.

Hitsnedkeren og 10 års jubilaren Aura Dione kan i øjeblikket opleves i Toppen af Poppen på TV2, men sangerinden har hittet med radiovenlige popbaskere i et årti. Aura brød igennem i 2007 med hittet "Something From Nothing" og har siden da udgivet tre album med hits som "Geronimo" og "I Will Love You Monday". Hun har desuden vundet adskillige priser både herhjemme og i udlandet, ligesom hun har toppet hitlisterne i Tyskland, Østrig og Polen.

- Der er flere fede navne på vej, som vi håber at kunne offentliggøre i løbet af kort tid. Det bliver en god dag, hvis man har en bred smag ... altså musiksmag, siger Casper Høgsted med et skævt smil.

Billetsalget skydes i gang til Open By Christmas i Frederikshavn 24. november. Som sædvanligt er der en goodiebag med værdikuponer og lokale gavekort til billetkøberne.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Helle Hornshøj

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder





Indlæser nyheder
Close