Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Autouddannelser på EUC Nord kåret til de bedste

Uddannelseschef Jesper Clausen (t.h.) og Peter Jakobsen fra Autobranchens Udviklingscenter viser stolt deres pris frem.
Det var en stolt uddannelseschef Jesper Clausen fra EUC Nord i Frederikshavn, der gik på scenen i Cirkusbygningen for at modtage prisen som "Årets Tekniske Uddannelsessted" til autobranchens årlige prisfest Auto Awards.


 

EUC Nord var på forhånd nomineret sammen med fire andre skoler, så Jesper Clausen og faglærer Niels Arne Andersen var på plads og sad på nåle, da kåringen fandt sted.

Juryen havde pæne ord at sige om EUC Nords autouddannelser, der dækker hele spektret fra EUD-ungdomsuddannelse til efteruddannelse hos Autobranchens Udviklingscenter. Man fremhævede udviklingslysten og evnen til at opbygge et uddannelsesmiljø, der ser fremtiden i øjnene, hvilket er højaktuelt i autobranchen i disse år med el- og hybrid-bølgen. På efteruddannelsesfronten har Autobranchens Udviklingscenter gennem mange år været et meget anerkendt undervisningshus i hele Norden, og prisen er et stort cadeau til dem også.

"Hjemme" hos EUC Nord i Frederikshavn og Hjørring fik man hurtigt smilende frem, da prisen kom i hus. Som chef for alle erhvervsuddannelser er vicedirektør Jeanette Ørtoft meget taknemmelig for prisen:

- Jeg er stolt over prisen og samtidig ydmyg i forhold til at leve op til den anerkendelse, som prisen er et udtryk for. I Nordjylland er der behov for dygtige medarbejdere og lærlinge i autobranchen, og den del arbejder vi sammen med branchen på at løse. Vi udvikler i øjeblikket nye uddannelser i form af påbygning i hovedforløbet inden for el/hybrid og nogle af de andre spændende tekniske elementer i moderne biler. Nu skal vi finde en god placering til prisen, så vi hver dag kan blive mindet om, at alt det hårde arbejde betyder noget.

Hos direktør Steen Uggerhøj fra Uggerhøj Biler i Frederikshavn er der også rosende ord. Han ser prisen som en ros til et område, som af mange bliver kaldt udkant:

- Jeg er da megastolt over, at vi har sådan en skole i Frederikshavn. Det er et tegn på, at vi har en skole, der vil noget med sine uddannelser. Vi bliver kaldt Udkantsdanmark, men når det drejer sig om autouddannelser, så er vi altså lige i centrum.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close