Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Både damer og herrer møder Rødovre i slutspil

Blackhawks forventer, at begge ligahold sender Rødovre ud af slutspillet. I givet fald er herrerne klar til DM-finalen.
FLOORBALL: Både Frederikshavn Blackhawks’ damer og herrer møder Rødovre i slutspillet. 

 

Herrerne sikrede sig på suveræn vis en plads i semifinalerne efter sejre 13-3, 13-3 og 16-4 over Hvidovre Attack. Den tredje kvartfinale blev spillet under Landsstævnet 2018 lørdag aften i Arena Nord, der summede af liv og floorballfeber. Omkring 1000 overværede kampen, der ikke var den mest ophidsende af slagsen, men Blackhawks nåede sit mål og gik videre til semifinalerne.

Det bliver betydeligt sværere i semifinaleserien, hvor Rødovre FC er modstander. Rødovre vandt i kvartfinalerne over Copenhagen FC - også i kun tre kampe - og er mange gange danske mester. Da de to hold mødtes i grundserien, blev det en hjemmesejr til Rødovre på 6-4 i den første kamp, men Blackhawks vandt en knusende sejr på 19-1 i hjemmekampen.

I kampen i Frederikshavn var Rødovre ramt af mange skader. Holdet er i dag en modstander, man skal have stor respekt for. Men mon ikke Blackhawks kan kvalificere sig til finalen over fem kampe?

De første to kampe spilles på hjemmebane i Abildgårdhallen i weekenden 24. og 25. marts. De to næste kamp er i København, mens en eventuel femte kamp spilles i Frederikshavn.

Blackhawks' damer konsoliderede i weekenden deres andenplads i mellemspillet med en sejr på 15-0 over Herning. Det betyder, at modstanderen i kvartfinaleserien bliver Rødovre FC, som blev nr. tre i østkredsen.

Kvartfinalerne begynder førstkommende weekend, hvor Blackhawks skal en tur til København søndag 18. marts og spille første kvartfinale. Anden og tredje kvartfinale spilles i samme weekend som herreholdet i Frederikshavn 24.-25. marts.

Blackhawks’ chancer for et avancement til semifinalerne må anses for gode. Styrkeforholdet mellem øst- og vestkredsen falder ud til vestkredsens fordel. Bedst i øst er Copenhagen og Hvidovre.

Copenhagen skal møde Herning fra vest og må være storfavorit, mens kampen AaB-Hvidovre er mere åben. Aarhus FK er også storfavorit mod nr. fire i øst, Vanløse Floorball.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close