Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.08.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Bådtyv på Øksnebjergvej - cykeltyv anholdt i Fr.havn

Tyve stjal i nat en båd fra en ejendom på Øksnebjergvej.

 

Vagtcentralen modtog et opkald fra en beboer. Hun var blevet vækket af støj fra naboens have. Hun kunne se, at en mørk bil var kørt væk med naboens båd. En patrulje blev straks sendt af sted.

Udover båden var der også en trailer fyldt med koster, som tyvene nok havde regnet med også at tage med.

Har du set en mørk bil med en båd på slæb i ly af natten, så hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på 114.

Et eller flere par indbrudstyve var åbenbart forbi Øksnebjergvej i nat. Også her var anmelder blevet vækket af støj udefra, hvorfor han tog sin kone under armen og gik udenfor.

Dét havde to tyve ikke regnet med, da de straks tog benene på nakken, stormede over til deres bil og kørte væk fra adressen.

Anmelder og hans kone kunne konkludere, at gerningsmændene nok var ude efter de to Weber-grill, der stod på terrassen.

En cykeltyv var natten til torsdag forbi en cykelkælder på Knudensvej i Frederikshavn. Her knuste han en rude i døren, hvorefter han kunne række hånden ind og åbne døren indefra.

Tyven tog et par cykler på skulderen og begyndte at forlade stedet. På vej ud ad døren spottede en vaks borger ham dog og råbte ham an. Det skulle han ikke nyde noget af, hvorfor han smed cyklerne og løb fra stedet.

Den 28-årige anmelder ringede straks til politiet for at bede om hjælp. Politiet fik en hurtig snak med manden om, hvordan cykeltyven så ud, hvorefter de gik i gang med at lede. Godt og vel 200 meter fra gerningsstedet så de en mand, der passede på signalementet. Manden kunne ikke bortforklare alt det udstyr, han havde i tasken. Han blev anholdt – sigtet for cykeltyveri.

En knust forrude var alt, hvad en tyv skulle bruge onsdag eftermiddag 9. august, da han lagde vejen forbi Sindalvej i Jerup.

Tyven knuste ruden og gik straks efter en skuffe i førerdøren, hvor der var et større kontant beløb af finde. Derefter forlod han formentlig stedet.

Politiet blev torsdag morgen ringet op af en 21-årig kvinde fra Aalborg, der passede forældrenes hus på Fasanvej i Østervrå. De sidste fire dage i træk havde hun fundet en bamse i haven.

Hun valgte derfor at ringe til politiet, fordi hun var bange for, at et par mulige gerningsmænd havde udset sig hendes hus som værende det næste sted, der fik besøg.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close