Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.10.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Bamsehospitalet med rigtige læger på bibliotek

Er din yndlingsbamse eller dukke blevet syg eller måske kommet til skade? Så tag dem med på Bamsehospitalet, hvor du og søde bamselæger i fællesskab behandler og plejer dem, så de bliver helt raske igen.


 

Lørdag 14. oktober kl. 10-13 forvandles Frederikshavn Børnebibliotek til Bamsehospital og får besøg af bamselæger, som undersøger og behandler din bamse eller dukke.

Bamsehospitalet er alle slags bamser og dukker velkomne. Bamselægerne står klar til at måle, veje og optage journal på dem. De bliver røntgenfotograferet, inden du og bamselægen i samarbejde får behandlet dem, så de igen er friske!

Hvad er bamsehospitalet?
Hvem ville ikke blive bange, hvis man som en meter høj kommer på hospitalet og møder nogle mennesker i hvide kitler med en mærkelig slange om halsen og hammer i lommen?

Bamsehospitalet forsøger at fjerne noget af mystikken om de underlige remedier, samtidig med at barnet under trygge rammer og gennem leg erfarer, at dem i de hvide ”jakker” blot er venlige mennesker, der prøver at hjælpe.

Bamsehospitalet er et landsdækkende projekt og en frivillig aktivitet, der drives og afholdes af medicinstuderende i håb om, at børnene gennem leg får et indblik i, hvad der foregår på et hospital eller hos lægen og på den måde er mere forberedt, hvis barnet selv en dag skulle blive syg eller får brug for at besøge lægen.

- Vi ser frem til at få besøg af bamselægerne og håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at få afmystificeret mødet med sundhedsvæsnet på en sjov og lærerig måde, udtaler børnebibliotekar Merete Trap.

Ingen tilmelding – bare mød op!

Biblioteket glæder sig til at hilse på dig og din bamse, og du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Det er gratis, og alle er meget velkomne. Husk din bamse og dukke – også hvis de bare trænger til et tjek-up.

Bamsehospitalet kommer også til Sæby og Skagens Biblioteker, hvor du kan møde dem henholdsvis lørdag 25. november og lørdag 2. december.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Anne-Mette Buus

FOTO: Anne-Mette Buus

FOTO: Anne-Mette Buus

FOTO: Anne-Mette Buus

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close