Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.08.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Bangsbo Freja-drenge fik ros af Stig Tøfting

Stig Tøfting besøgte Bangsbo Freja, hvor han blandt andet overværede U15-drengene vinde 2-1 over Vejgaard.
Syv dages spændende og lærerig fodboldcamp er nu veloverstået. Bangsbo Frejas U15-drenge har været samlet siden 1. august.

 

Campen er gennemført sammen med Bangsbo Frejas gode samarbejdspartner LH Academy, som består af to trænere fra de danske mestre FC Midtjylland og Lyngby BK, som sammen med gruppens egne trænere gennemførte træningscampen - i samarbejde med KidsAid.

Campens formål var spillernes individuelle udvikling samt kollektive udvikling taktisk og dertil sammenholdet i gruppen, som er vigtigt. Spillerne mødte ind hver dag til god morgenmad, og derefter blev der gennemført træningspas om formiddagen efterfuldt af teori samt afslapning, inden middagsmaden blev serveret. Om eftermiddagen var der igen træningspas. Alle de forskellige træningspas var nøje planlagt, hvor man kom hele vejen rundt.

Hele truppen har gennemført samme træning, hvor målsætningen er, at både første- og andethold spiller samme system.

På førstedagen var der lagt en træningskamp ind til førsteholdet, som blev vundet med 5-0 over Team Øst Vendsyssel. Det var en kamp, hvor holdet skulle testes i sit nye system, inspireret af LH Academy. Det fungerede til punkt og prikke. Søndag var det andetholdets tur til at spille træningskamp mod Hirtshals. Det blev en meget målrig kamp, som sluttede 8-8, hvor der var mange gode takter.

Ud over de syv dages træning var der også andre spændende aktiviteter på programmet. Mandag aften blev sangen "...større end fodbold" indspillet. Sangen er skrevet til truppen af frederikshavneren Lars Samuelsen som et led i det omfattende samarbejde, truppen har med KidsAid. Sangen vil i den kommende uge blive mixet færdig, så den ender som en musikvideo.

Tirsdag aften skulle det gode vejr nydes, da den stod på minigolf på Nordstrand Camping efterfulgt af is i Palmestrandens Ishus.

Onsdag var der igen træningskamp for førsteholdet - denne gang mod ærkerivalerne fra Vejgaard, Bangsbo-drengene vandt 2-1 efter et sandt drama i de døende minutter, hvor Bangsbo vendte et nederlag i de sidste otte minutter. Kampen blev overværet af den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting, som i dag er fodboldekspert på TV3.

Efter kampen var udeholdet inviteret til pizza sammen med hele gruppen, og efter maden holdt Stig Tøfting foredrag om sin farverige karriere. Stig Tøfting roste desuden Bangsbo Freja-drengenes store indsats for at hjælpe syge og udsatte børn og unge. Fodboldprojektet - sammen med KidsAid - er det eneste af sin art i Danmark. U15-drengene har stor fokus på spillernes fodboldudvikling, drengenes sammenhold samt velgørenhed.

- Det er noget, der bliver talt om i de store klubber i Danmark. Drengene skal være stolte over deres arbejde med at skaffe midler til syge og udsatte børn og unge, og de skal være enormt glade for at kunne være en del af sådan et super godt projekt, som giver dem så meget udvikling inden for fodbolden, sagde Stig Tøfting

LH Academy roste også det tætte samarbejde mellem KidsAid og Bangsbo Freja:

- Det er en fornøjelse at komme til en klub, hvor man kan mærke, at der bare er en gennemført god stemning, hvor hele holdet brænder for det samme, og hvor man kan mærke, at det bare er en flok helt fantastiske drenge, udtaler Morten Larsen og Simon Hede fra LH Academy.

Torsdagen sluttede med et restaurantbesøg hos Bones i Havnegade, hvor der blev nydt god mad hygget.

Bangsbo Frejas førstehold, som spiller Liga 2A, møder i denne weekend Holstebro i sæsonpremieren, men andetholdet venter en uge mere, inden der skal spilles om point.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close