Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.08.2018 | Af: Michael Frederiksen

Bangsbo Freja-spillere i direkte duel i Superligaen

I juni hyggede de sig sammen en fredag aften i Bangsbo Freja, men i aften spillede Moses Opondo og Magnus Christensen direkte overfor hinanden i superligaopgøret mellem Vendsyssel FF og AaB.
To tidligere Bangsbo Freja-spillere i direkte duel i Superligaen. Det er absolut ikke hverdagskost, men det skete mandag aften på Nord Energi Arena i Hjørring, hvor der var nordjysk lokalopgør mellem Vendsyssel FF og AaB.


 

Gæsterne fra AaB vandt kampen på et mål i det 79. minut af rutinerede Kasper Risgaard. Hjemmeholdet havde dog stor ære af kampen og ikke mindst den flotte ramme med 6.415 tilskuere (udsolgt).

Set med frederikshavnske øjne var det bemærkelsesværdigt, at Magnus Christensen og Moses Opondo, begge 20 år, duellerede på midtbanen. De er bedste venner uden for grønsværen og har fået en stor del af deres fodboldopdragelse i Bangsbo Freja, inden de som 13-årige skiftede til AaB.

AaB's Magnus Christensen begyndte lidt overraskende på bænken, men da han blev skiftet ind i begyndelsen af anden halvleg, var det med Moses Opondo som sin direkte modspiller.

- Det var en sjov, men også speciel oplevelse. Vi nåede ikke rigtigt at sige noget til hinanden i kampen, men vi fik da lige hilst på hinanden, fortæller Magnus Christensen med henvisning til flere nærkampe, som de to tidligere Bangsbo Freja-spillere var involveret i.

Vendsyssel FF havde fortjent point i det nordjyske lokalopgør, hvilket prægede humøret hos hjemmeholdet, da kampen blev fløjtet af.

- Vi nøjedes derfor bare med lige at sige tak for kampen, og vi gav hinanden en high-five og et kram, siger Magnus Christensen til Kanal Frederikshavn.

Han mener ikke, at kampen var specielt velspillet.

- Vi vidste, at Vendsyssel havde alt at vinde, og vi havde stort set alt at tabe, så vi er meget tilfredse med sejren, selvom den mere kom i hus på fight end god fodbold, lyder det fra Magnus Christensen, der er noteret for ét mål i sine 52 kampe i AaB-trøjen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close