Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.11.2019 | Af: Michael Frederiksen

Bangsbos U14-drenge får flot hilsen fra Australien

Thomas Sørensen, bestyrelsesmedlem i KidsAid og ambassadør for Bangsbo Frejas samarbejde med KidsAid, har sendt en videohilsen fra Australien.
Bangsbo Frejas U14-drenge glæder sig over, at deres velgørenhedsaften i det Det Musiske Hus ender med et større overskud end forventet.

 

- Vi troede i første omgang, at det hele endte med et overskud på cirka 200.000 kroner, men vi kan se, at vi kommer tættere på 250.000 kroner, udtaler Lars Bo Christensen fra forældregruppen.

Bangsbo Frejas U14-drenge samarbejder fra 2018-2020 med KidsAid, som støtter syge og udsatte børn i Danmark. KidsAid har en lang række ambassadører, og fire af dem medvirkede i Det Musiske Hus: Christopher, Uffe Holm, Claus Elming og Henrik Svanekiær.

Samme aften overrakte Bangsbo Freja 25.000 kroner til Barnets Blå Hus i Frederikshavn, som hjælper børn og unge, der vokser op i hjem, hvor de har misbrug tæt inde på livet.

Alle pladser var optaget i Det Musiske Hus, og da forældre og børn stod op næste morgen, havde Thomas Sørensen, bestyrelsesmedlem i KidsAid og ambassadør for Bangsbo Frejas samarbejde med KidsAid, fra sit hjem i Australien sendt en fin video-hilsen til Bangsbo Freja.

- I kan være utroligt stolte over det, I har været med til at give til KidsAid og folk i jeres nærmiljø. I har desuden fået en masse fantastiske oplevelser, hvilket også er en del af projektet. I er forhåbentlig blevet nogle bedre fodboldspillere, men endnu vigtigere er I blevet nogle bedre mennesker, fordi I virkelig har gjort en forskel. Jeg håber, I bliver forbilleder for en masse andre, lød det blandt andet fra den mangeårige målmand landsholdet.

Thomas Sørensen har også været i Frederikshavn, hvor han trænede Bangsbo Freja-drengene og var med dem, da de i juni i år overrakte 25.000 kroner til Solsikken, en fritidsklub for unge handicappede på Toftegårdsvej i Frederikshavn.

Sportsligt spiller Bangsbo Frejas førstehold i Liga 2, hvor holdet opnåede 21 point i efteråret. Det rækker formentlig til en fjerde- eller femteplads. Endnu vigtigere er antallet af spillere i denne årgang steget, så Bangsbo Freja nu har over 30 U14-drenge, seks trænere samt en målmandstræner.

Førsteholdet er desuden stadig med i den landsdækkende pokalturnering, hvor holdet i næste runde har trukket AaB's førstehold. Lokalopgøret spilles søndag 24. november kl. 14.00 på Bangsbo Frejas anlæg.

U14-drengene fortsætter med at træne hele vinteren.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close