Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.08.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Basket for de mindste i Sæby Basketball Club

1.. divisionsspilleren Søren Sørensen bliver træner for U5-holdet i Sæby.
Sæby Basketball Club præsenterer i den kommende sæson en nyhed. Klubben har allieret sig med tidligere ligaspiller Søren Sørensen med henblik på at starte et U5-baskethold.

 

Søren Sørensen er stadig aktiv på højt plan og indgår p.t. i truppen på Hjørrings 1. divisionshold.

- Basket er bare en fed sport, og for mig er det en livsstil. Jeg har selv spillet basket gennem det meste af mit liv, og det har givet mig en masse fede oplevelser og venskaber for livet. Jeg vil gerne give faklen videre til den yngste generation og har derfor lyst til at engagere mig i et baskethold for de mindste. Sjov, leg og fundamentale boldfærdigheder er nøgleordene i mine hensigter med holdet. Sæby Basketball Club har specielle lette bolde og kurve, der kan monteres på ribber og dermed tilpasses i højden så alle kan opleve succesen med at få bolden i kurven. Og så skal vi ha det sjovt! For det er grundlæggende det, basket handler om, mener Søren Sørensen.

U5-holdet er for drenge og piger, som er født i 2012 eller senere, der har lyst til at være aktive med andre boldglade børn. Træningen vil hovedsageligt foregå som leg, hvor alle kan være med og få en god oplevelse med sjov og driblende bolde. Holdet træner i lille sal ved hal A i Sæby Fritidscenter fredage kl. 16-17.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close