Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.05.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Bedst til at lære børn og unge om trafiksikkerhed

Frederikshavn Kommune indtager igen førstepladsen i Region Nordjylland.
Frederikshavn Kommune er regionens bedste til at lære børn og unge om trafiksikkerhed.

 

Rådet for Sikker Trafik har netop taget temperaturen på kommunernes og skolernes indsats med færdselsundervisning, hvor Frederikshavn Kommune igen indtager førstepladsen i Region Nordjylland.

Det viser den årlige "Kommunernes Skoletrafiktest", som Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden gennemfører. Trafiktesten er en måling af kommunernes forebyggende indsatser for at skabe trafiksikre børn og unge.

- Jeg utrolig glad for og stolt over, at vi endnu engang har fået en god placering i testen, fortæller en stolt Flemming Rasmussen, formand for Trafiksikkerhedsudvalget.

Frederikshavn Kommune scorede 83 ud af 100 mulige point for deres arbejde med færdselsundervisning, skolevejsanalyser og trafikpolitik på skolerne.

- En stor del af æren tilfalder også de engagerede færdselskontaktlærere på skolerne, som er med til at prioritere trafiksikkerheden i undervisningen og i samarbejdet med forældrene. Sammen arbejder vi målrettet og struktureret med at ruste børnene bedre, så de tidligt bliver bevidste om faremomenter i trafikken og lærer at passe på sig selv og deres venner, siger Flemming Rasmussen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close