Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.05.2018 | Af: Michael Frederiksen

Begejstrede deltagere efter landsmøde i Fr.havn

Hawaii og Ibiza rykkede ind i Arena Nord. Se flere fotos under artiklen.
Tre aftener i træk med et fyldt dansegulv fortæller historien om, at landsmødet i Round Table og Ladies Circle, som fra torsdag til søndag blev afviklet i Frederikshavn, udviklede sig til den succes, som de to lokale klubber i Frederikshavn har arbejdet hårdt for.

 

1200 deltagere fra 11 lande besøgte Frederikshavn, og det hele kulminerede i går med landsmøder i henholdsvis Round Table og Ladies Circle i Arena Nord afsluttende med gallafest samme sted.

- Folk har været begejstrede for arrangementet i Frederikshavn. Det kan jeg tydeligt mærke. Det er imponerende, at to klubber kan lave så fint et arrangement og få logistikken til at spille, siger Thomas Egedgaard fra Odense, nyvalgt landsformand for Round Table Danmark.

Temaet for dagene i Frederikshavn var "Beach Party med plads til alle". Der blev varmet op med Beach Party i Scandic The Reef torsdag aften. Fredag var der rundtur i Frederikshavn, homeparties hos de lokale RT- og LC-medlemmer og afterparty i Arena Nord.

- De forskelle homeparties var populære. Værterne gjorde meget ud af det, og vi det vrimlede med billeder på de sociale medier, da vi alle mødtes i Arena Nord, siger Karina Søndergaard, formand for LC-30 i Frederikshavn.

Om to år skal landsmødet afvikles i Odense, hvor hele seks klubber er gået sammen om arrangementet. Thomas Egedgaard kommer selv fra én af disse klubber.

- Vi var også værter i 2014. Det er to års hårdt arbejde, som kræver mange kræfter, siger landsformanden, der i den forbindelse sender denne buket roser til folkene i Arena Nord.

- Foerholdene i Arena Nord er fantastiske. Du kan mærke, at de er professionelle og vant til at håndtere selskaber af denne størrelse, siger Thomas Egedgaard.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close