Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Beierholm flytter i nye lokaler fra på fredag

Beierholm flytter fra Suensonsvej 75 til Parrallelvej 10, tæt på svømmehal, kunstmuseum, bibliotek og gågade..
Beierholm har nu sat dato på åbningen af sit nye domicil i Frederikshavn. Fra på fredag 8. november er revisions- og rådgivningsvirksomheden at finde i det gamle posthus på Parallelvej 10.

 

Beierholm har overtaget bygningen efter Nordjyske Bank, der de seneste 10 år brugte det gamle posthus til finanscenter. Der har også været erhvervskontor og skoletandlæge i den flotte bygning i midtbyen.

Beierholm glæder sig til at få mere plads, en endnu mere central beliggenhed og gode parkeringsforhold.

- Vi glæder os meget til at byde kunderne velkommen i de nye omgivelser. Vi er jo selv en virksomhed med en stærk historisk forankring i Nordjylland. Samtidig har vi oplevet en kraftig vækst, som på få år har fordoblet Beierholm i størrelse. Derfor er det gamle posthus et perfekt match for os med kombinationen af historie og god plads, fortæller Dennis Høyer, der er partner og statsautoriseret revisor i Beierholm.

En pudsig detalje ved bygningen er blandt andet, at danske soldater, der var udstationeret i Frederikshavn under 1. verdenskrig, har ridset deres navne og kompagni i nogle af murstenene.

I de nye lokaler bliver kunderne mødt af samme velkendte Beierholm-hold, ligesom kontaktoplysninger som telefonnumre og mailadresser forbliver uændret.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close