Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Billedkunstens dag med giga gækkebreve i regn

Se flere fotos under artiklen.
3.- og 4. årgang fejrede onsdag billedkunstens dag på Strandby Skoleafdeling. Eleverne klippede giga gækkebreve af A3-papir. Efterfølgende blev gækkebrevene overført til fliserne omkring skolen med kalkspray.

 

Gækkebrevene dannede spor fra skolens indgang og ud til parkeringspladserne. De mange forbipasserende var begejstrede for det fine påhit og de elever, som deltog i dagen, gik på jagt efter deres eget gækkebrev.

- Dog var vejrguderne ikke med os, så holdbarheden af gækkebrevene er begrænset. Hvis man ikke nåede at se de flotte gækkebreve, kan de ses på skolens facebookside, oplyser Annette Larsen, Strandby Skoleafdeling.

Inden eleverne selv gik i gang, så de billeder fra H.C. Andersens-papirklip samt papirklip af Bit Vejle, som holder til i Center for Papirkunst i Hune. Under selve processen med at klippe gækkebreve var alle elever meget engagerede, og de fleste blev så ivrige, at de klippede op til flere forskellige.

Billedkunstens dag er en tilbagevendende begivenhed, som holdes onsdag i uge 11. Det var første år, at Strandby Skoleafdeling deltog. Eleverne var begejstrede for at klippe gækkebreve, og mange var imponeret og forundret over de flotte mønstre, som de selv kunne fremtrylle.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close