Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.05.2019 | Af: Michael Frederiksen

Bjarne Laustsen fjerner sit banner på Skagensvej

Bjarne Laustsen har fjernet sit banner på Skagensvej: - Maja Torp vil åbenbart bestemme, hvordan bannere skal stå på et jordstykke, der ikke er hendes. Hun er barnlig og småfornærmet.
Folketingsmedlem Bjarne Laustsen (S) har efter Kanal Frederikshavns omtale af "banner-krigen" på Skagensvej lige nord for Frederikshavn fjernet sit banner.

 

Bjarne Laustsen blev af folketingskandidat Maja Torp (V) i går beskyldt for først at "stjæle" hendes hegn og derefter opsætte sit eget banner så tæt på Maja Torps banner, at den sydgående trafik ikke kunne se V-kandidaten.

- Maja Torp vil åbenbart bestemme, hvordan bannere skal stå på et jordstykke, der ikke er hendes. Derfor har jeg selvfølgelig taget mit banner helt ned, så vælgerne nu har frit udsyn til en kandidat, der er opstillet i Aalborg Øst, forklarer Bjarne Laustsen til Kanal Frederikshavn.

Han er bestemt ikke tilfreds med Maja Torps udlægning af sagen.

- Ud over, at Maja Torp er barnlig og småfornærmet og taler imod bedre vidende, så er det selvfølgelig på sin plads at give den rigtige historie om opsætning af bannere på Skagensvej. Sagen er den, at stort set alle partier har fået lov til at sætte bannere op på begge sider af Skagensvej, som er ejet af private. Jeg spurgte, hvis mobilhegn det var, der stod ubenyttet hen, og jeg fik oplyst, at det tilhørte Søren Gade fra Venstre, siger Bjarne Laustsen og fortsætter:

- Søren Gade meddelte mig, at hvis det ikke var taget i brug af hans folk, så stod det mig frit for at bruge hegnet til opsætning af mine bannere, hvis ikke de var taget i brug om lørdagen. Imidlertid blev Jeg kontaktet af Maja Torp om mandagen, som hævdede, at det var hendes hegn, og så fortalte jeg hende sagens rette sammenhæng. Jeg beklagede selvfølgelig, men både Søren Gade og jeg havde handlet i god tro.

Bjarne Laustsen mener, at Maja Torp er utroværdig.

- Jeg synes ikke, det klæder nogen at omgås sandheden så lemfældigt, endda én fra et parti, der gerne vil i regering med os. Men Venstre har da heldigvis andre og mere troværdige kandidater at stemme på, så derfor håber jeg, at Maja Torp fortsat må have en god valgkamp. Nu har hun hele den sydlige side af Skagensvej for sig selv, så kan vælgerne også bedre se, hvilket parti det var, der har forhalet udbygningen af Skagensvej i mere end 10 år, for som jeg tidligere har skrevet om, så kunne Maja og undertegnede faktisk have kørt en tur sammen på den ny Skagensvej, men det lader sig næppe gøre, når nu Maja end ikke accepterer 12 meters afstand mellem de røde og blå bannere. Endnu en gang god valgkamp, Maja, lyder det fra Bjarne Laustsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close