Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.02.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Blackhawks' dameliga vandt stort i Hjørring

Katrine Lindtner Andersen scorede fire mål og lagde op til én scoring i Hjørring.
Efter de seneste kampe mod AaB og ÅFK var det en mere overkommelig modstander, Blackhawks mødte i lørdagens kamp mod Hjørring. Vinderen af 1. division nord blev besejret med med 17-4 efter perioderne 5-1, 7-1 og 5-2.

 

Blackhawks benyttede kampen til at give de unge nye spillere godt med spilletid, og de indfriede de forventninger, der var stillet til dem. Mathilde Toldbod endda med en scoring, Lærke Maigaard med mange fine muligheder og en assist til et mål, mens Sara Wilster og Signe Bomholt kæmpede bravt på backpladserne. Målmand Madelaine Juul Jacobsen kom ikke på banen i denne kamp, mens Julie Wilster stod over med en skade. De unge bliver spændende at følge i fremtiden.

Det var især Helle Grønbech, der var toneangivende med 4 mål + 2 assist, men også Katrine L. Andersen med 4 + 1, mens Annika Bengtsson fodrede sine medspillere med fire målgivende pasninger.

Næste kamp for ligadamerne er søndag i Herning. Herning er vinder af 1. division syd i grundspillet og spillemæssigt på samme niveau som Hjørring. Spændingen i mellemspillet er især omkring de tre etablerede ligahold, og efter ÅFK’s sikre sejr på udebane (10-3) over AaB er spændingsniveauet på sit højeste om placeringen til slutspillet mellem disse tre hold.

Point for Blackhawks: Helle Grønbech 4+2, Annika Bengtsson 1+4, Katrine Lindtner Andersen 4+1, Laura de Fries 3+1, Caroline Christoffersen 0+3, Gitte Svendsen 2+0, Nanna Sørensen 1+1, Matilde Toldbod og Line Høeg 1+0, Mette Nielsen og Lærke Maigaard 0+1.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close