Blackhawks' damer klar til DM-finalen efter nedsabling af AaB Floorball

• 1 af 1
    Blackhawks fejrede Sille Larsens sidste kamp på hjemmebane, inden hun skifter til Malmö. Foto: Helge Overgaard
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Blackhawks leverede en magtdemonstration på hjemmebane, da de ubesværet bankede AaB Floorball og sikrede sig en plads i DM-finalen. I en kamp, der var præget af Blackhawks' overlegenhed, endte det med en imponerende sejr på 11-1.

Det må siges at være uhørte cifre i en DM-semifinale, og det fortæller historien om, at Frederikshavn har et hold, som tilsyneladende er i klasse for sig.

Fra starten af kampen satte Blackhawks tempoet og dikterede spillet. Mål efter mål blev scoret - med Mia Dahl, Marie Abildgaard og Malene Torp blandt målscorerne, støttet af Sofia Frederiksens sublime assistshow.

Selv i undertalsspillet formåede Blackhawks at dominere, og Esther Thomsen bragede bolden i nettet to gange i løbet af kampen.

Efter en første periode, der sluttede med en føring på 5-0, fortsatte Blackhawks ufortrødent. Anden periode bød på endnu flere mål, hvor Mikkeline Olesen og Esther Thomsen igen satte bolden i nettet, mens forsvaret holdt stand trods AaB's forsøg.

Selv i tredje periode fortsatte Blackhawks deres imponerende spil med Malene Torp, der satte bolden i nettet for tredje gang, ligesom Esther Thomsen og Marie Abildgaard blev ved med at imponere.

Kampen endte med en overlegen sejr på 11-1 til Blackhawks, der fejrede Sille Larsens sidste kamp på hjemmebane, inden hun skifter til Malmö.

Hele holdet spillede en fremragende kamp, men især Esther Thomsen, Marie Abildgaard og Sofia Frederiksen udviste en enestående form, der lover godt for DM-finalen lørdag 4. maj i Næstved, hvor Blackhawks møder Copenhagen.