Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.03.2018 | Af: Michael Frederiksen

Blackhawks får ros efter weekendens landsstævne

Deltagerne roser Frederikshavn Blackhawks til skyerne efter weekendens floorballfest i Frederikshavn. Landsstævnet skulle have været afviklet på Sjælland, men det stigende antal deltagere betød, at ingen sjællandske klubber kunne påtage sig opgaven. I stedet slog Blackhawks til - med Arena Nord som base.

 

1500 spillere - ny rekord - deltog i stævnet, og skal man tro reaktionerne bagefter, har de ikke spor imod at køre til Frederikshavn igen i 2019.

- Vi kører gerne til Frederikshavn hvert år. Det, at alle årgange er samlet, er helt unikt og er med til at skabe et kæmpe fællesskab - ikke kun i klubberne, men også på tværs af klubber, mener Stephan Grey, som stammer fra Frederikshavn, men i dag er træner i Rungsted Hørsholm Floorball.

Fra Esbjerg skriver Karina Dal Hug:

- Det var en ren fornøjelse - god mad og alt andet godt arrangeret. Spillere og forældre havde en floorballFEST - sammen med en masse andre floorballglade mennesker - fedt!

Også fra Sønderborg, Randers, Aarhus, Skanderborg, Vanløse, Frederiksberg og Allerød er der flotte ord om stævnet.

- Vi regner ikke på timelønnen, men vi gør det for, at vores ungdomsafdeling og klub kan vokse, ligesom vi får råd til nogle ting, som vi ellers ikke ville have råd til, siger formand Kasper Bagnkop, Frederikshavn Blackhawks.

I 2019 er det Jyllands tur til at være arrangør af landsstævnet. Det lyder som om, at Blackhawks er klar til være vært for tredje år i træk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close