Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Blackhawks-profil skifter til Strandbys oprykkere

Dennis Torp: - Jeg håber, jeg kan gøre mit for, at Tornados får en god første sæson i ligaen.
Strandby Tornados' oprykkere i Floorball Ligaen har hentet markant forstærkning i Frederikshavn Blackhawks. 

 

Tre nye spillere har meldt sig under fanerne i Strandby Tornados, som indledte sæsonen med at besejre BFC Vendsyssel med 6-4 på udebane.

Dennis Torp har foretaget et ganske opsigtsvækkende skifte fra barndomsklubben til Strandby Tornados. Dennis Torp er en spiller, der er produktet af at have "boet i hallen". Han har en fantastisk teknik og et kanonskud. Selv om han kun er 21 år, har han været en del af Frederikshavn Blackhawks' ligahold i fem år. I DM-finalen i foråret var han at finde i førstekæden.

- Jeg er henrykt over at kunne præsenterer Dennis Torp. Jeg har længe haft ham på min ønskeliste, da det er en spiller, jeg har et stort kendskab til og et godt forhold til. Han passer perfekt ind i vores trup, hvor hans evner og person vil kunne løfte hele holdet, vurderer cheftræner Jonas Risom fra Strandby Tornados.

Selv siger Dennis Torp, at han er skiftet fra Blackhawks til Tornados for at få nye udfordringer.

- Jeg har trængt til at prøve noget nyt for at kunne tage mit spil til det næste niveau. Jeg tror personligt, jeg kan få andre udfordringer i Tornados. Derudover glæder jeg mig til at spille med flere gamle holdkammerater. Jeg vil bidrage med en masse ligaerfaring og mit hurtige spil. Jeg glæder mig til at komme i gang og håber, jeg kan gøre mit for, at Tornados får en god første sæson i ligaen, siger Dennis Torp.

Udover Dennis Torp har oprykkerne fået tilgang af målmand Mathias Hansen og Mathias Rafn.

Strandby Tornados møder i eftermiddag ÅFK fra Aarhus i Strandby Fritidscenter. Frederikshavn Blackhawks, som vandt 6-3 over Sunds Seahawks i sæsonpremieren, gæster søndag AaB Floorball.

Sæsonens første lokalopgør mellem Blackhawks og Tornados afvikles lørdag 5. oktober i Arena Nord.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Malene Jørgensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close