Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.04.2012 | Af: André Hansen

Bliv masseret med cremer ved entré til Forårsmesse

Else Jakobsen er klar til at velkomme kunder og nysgerrige med massage og informationer om det nyeste inden for alt fra hudpleje til rengøring.
Ved indgangen til Arena Nord har man mulighed for at blive masseret og prøve nogle af de nyeste creme-produkter på markedet. For medarbejderne, handler arrangementet om at hygge omkring de besøgende og komme i kontakt med dem. 

 

Et af de mange tilbud, som man finder til Forårsmessen er hos Else Jakobsen, hvor der er mulighed for studere det nyeste på markedet inden for cremer og kosttilskud. Disse dage er det særligt vigtigt for diverse firmaer at skabe kontakt, og her tages massage i brug.

- Vi giver en smule drømmemassage, og hvad folk nu lige har lyst til. Jeg har nogle piger med fra Sæby, som går og hygger om kunderne og de interesserede. Vi synes, at folk skal komme og blive nappet lidt, hvis de har lyst. Vi har alle mulige typer produkter. Vi har produkter til mennesker og produkter til dyr. Vi har creme til hudpleje, og vi har forskellige kosttilskud. Vi har også til rengøring, fortæller Else Jakobsen.

Hos Else Jaobsen handler dagen om at få en god snak med folk og om at møde nogle søde og glade mennesker. Hun forsikrer, at det er omkostningsfrit at komme forbi og få massage samt kigge på de mange forskellige produkter.

 

BillederTilføj billede


FOTO: André Hansen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close