Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.06.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Bliv pigetræner og få fornyet din fodboldglæde

U18-pigerne i Bangsbo Freja mangler en ny træner. Kunne det være dig? Eller måske kender du en kandidat.
Der er vel ikke en sportsgren i verden, hvor fordommene står mere i kø for at tale sporten ned end netop pige- og kvindefodbold, som igen og igen må stå i skyggen af mændene i en sport, hvor drenge og mænd dominerer, og hvor mange kun har et skuldertræk til overs for de feminine modstykker.

 

- Men hvor er det i grunden uretfærdigt, for når man sammenligner pige-/kvindefodbold med drenge-/herrefodbold, så sammenligner man på et grundlag, der ikke yder nogle af parterne retfærdighed, mener John Christensen fra Bangsbo Frejas ungdomsudvalg.

Han opfordrer folk til at se klubbens U18-piger spille og blive mindet om, hvad fodbold også er: Glæde, humor og elegance, men også speed, fight og råstyrke.

- Her løber en flok talentfulde piger rundt, og man er ikke et sekund i tvivl om, at der på holdet hersker en helt speciel ånd og stemning, der også handler om socialt samvær, men hører og taler man med holdleder/trænerpar, Bente Thomsen og Jimmy Nielsen, så handler det altså også om fodbold, sejre og udvikling, udtaler John Christensen.

For at fortsætte denne udvikling skal holdet have ny træner. Bente Thomsen og Jimmy Nielsen har fået hænderne fulde med en lille ny i den kommende sæson, og her kommer du måske ind i billedet. Har du lyst til at træne en flok charmerende og glade piger, der også sætter det sportslige højt, og fortsætte det fine arbejde med truppen - ja, så har du chancen nu.

- Jeg stod selv på sidelinjen til pigernes seneste hjemmekamp og tænkte, at skulle jeg genoptage min for mange år siden afbrudte trænergerning, så skulle det være hos netop denne flok piger, som med charme, selvtillid og lækkert hår, men også fodboldmæssig kunnen, står i positiv kontrast til drengenes/mændenes måde at dyrke fodbolden, hvor det desværre ofte handler om egne individuelle præstationer og/eller dommerens mangel på samme, siger John Christensen fra Bangsbo Frejas ungdomsudvalg.

Så kom ind i kampen og kontakt Bente Thomsen eller Jimmy Nielsen på telefon 28901752 eller 20832303. Eller John Christensen på telefon 20721387, hvis du vil opleve fodbolden på en ny og forfriskende måde.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close