Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.08.2018 | Af: Michael Frederiksen

Blues-arrangør vinder prestigefyldt blues-pris

Peter Astrup arrangerer i november bluesfestival for 13. gang i Frederikshavn. Foto: Lone Lis Jensen
Peter Astrup - manden bag Blues Heaven Festival i Frederikshavn - modtog i aftes Hoochie Coochie-prisen på Danish Music Awards Blues, som fandt sted i Turbinen i Randers.

 

Normalt uddeles kun to blues-priser i DMA-regi i Danmark: Årets Blues Livepris og Årets Danske Bluesudgivelse. I år skulle der desuden findes en modtager af Årets Hoochie Coochie Man/Woman. En ny pris, som gives til en person, der i det forgangne år har gjort noget særligt for bluesmusikken i Danmark. En person, uden hvis indsats blues- og rootsmusikken i Danmark ville have været en eller flere oplevelser fattigere.

Det var denne pris, som Peter Astrup vandt. Christian Borg var nomineret til prisen, men han anerkender Peter Astrups store indsats.

- Peter sikrer for egen regning og risiko, at vi danskere gang på gang får muligheden for at høre nogle af verdens bedste bluesnavne. Se bare det program, han har fået stykket sammen, når der er Blues Heaven Festival i Frederikshavn 2. og 3. november. Jeg er dybt imponeret over, hvad han formår, så jeg vil gerne ønske ham varmt tillykke med prisen, siger Christian Borg til Randers Amtsavis.

Peter Astrup er glad for prisen. Den skaber øget opmærksomhed, og det har han brug for i håbet om at lokke endnu flere mennesker til blandt andet Blues Heaven Festival i Arena Nord.

- Folk, der vinder priser, er altid glade for deres priser. Det er jeg også. Jeg lever ikke af at være blueskøbmand, men jeg lever for det. Det er fantastisk at beskæftige sig med det, man brænder for, siger Peter Astrup til Kanal Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Lone Lise Jensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close