Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.04.2017 | Af: Michael Frederiksen

Bluesfestival får nyt navn og flytter i Arena Nord

Mr. Sipp og Peter Astrup ved Mr. Sipp's håndaftryk i Arena Nords Wall of Fame.
Frederikshavn Bluesfestival skifter navn til Blues Heaven og flytter fra Det Musiske Hus til Arena Nord. Det blev tirsdag formiddag afsløret på et pressemøde i Arena Nord.

 

- I Arena Nord slipper vi for, at madteltet blæser væk, som det er sket to år i træk. Vi får mulighed for at sælge VIP-billetter, og musikerne får meget mere plads og bedre forhold, siger koncertarrangør Peter Astrup.

Det er 12. år i træk, at han arrangerer bluesfestival i Frederikshavn. Med flytningen op i Arena Nord overlader han også en del af det praktiske arbejde til Arena Nord.

- Jeg plejer at have 112 frivillige hjælpere, som jeg har travlt med at holde styr på. Det slipper jeg for nu, fortæller Peter Astrup.

Den opgave påtager direktør Per Malmberg, Arena Nord, sig med glæde.

- Peter brænder for blues, og det skal han koncentrere sig om. Hans indsats igennem årene har været fantastisk for Frederikshavn. Det bliver en fornøjelse at få bluesfestivalen op i Arena Nord, hvor faciliteterne giver nogle bedre muligheder, når det gælder spisning og ophold, mener Per Malmberg.

Blues Heaven afvikles fredag 3. og lørdag 4. november. Der bliver musik på to scener. Arena Nord i en mere intim udgave samt formentlig enten Multihallen eller Atletcentret.

I Det Musiske Hus har der typisk været 600-800 publikummer. Per Malmberg vil gerne op på 1000 i Arena Nord, mens Peter Astrup satser højere.

- Vi har 10 af de 13-14 navne på plads, men vi mangler blandt andet et par topnavne. Vi havde en meget spændende mulighed, som vi desværre måtte siger nej til, fordi vedkommende ikke spiller, når der serveres alkohol, og det gør der altså på vores festival, smiler Peter Astrup.

På pressemødet deltog også amerikaneren Mr. Sipp, som dermed fik lejlighed til at se sit håndaftryk i Arena Nords Wall of Fame. Mr. Sipp giver koncert i aften i Norge, men onsdag kan han opleves på Freddy's Bar i Frederikshavn. Mr. Sipp sammenlignes af mange med B.B. King, og faktisk spiller den 40-årige bluesmusiker i øjeblikket B.B. King som ung i en amerikansk tv-serie om pladeselskabet Sun Records.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close