Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.04.2012 | Af: André Hansen

B&O Hjørring: - Afprøv det nyeste inden for 3D i dag

Hvad enten man er til 3D eller ej, så er man velkommen hos Bang & Olufsen Hjørrings stand ved indgangen til hallen.
Der er udbredt fascination og til dels foragt over for 3D-teknologien i hele verden, men ikke desto mindre er den seneste teknologi investeret i branchens nyeste modeller. Dette gælder også hos B&O, som er at opleve under Forårsmessen i Arena Nord. 

Selv direktør for Arena Nord, Per Malmberg, måtte læne sig tilbage og afprøve synet af B&O's nyeste bud på et fladskærms-tv med indbygget 3D-teknologi. Selvom 3D-emnet ofte er oppe og vende, er kvaliteten svingende og med priser i højeste klasse kunne man ved Forårrsmessen opleve en sværvægter. Det var Bang & Olufsen Hjørring, som havde taget turen til Frederikshavn for at vise det nye udstyr frem, og det var ingen simpel opgave.

- 3D kræver selvfølgelig, at familien tager brillerne på, når de sætter sig derhjemme og ser film. Ellers har de muligheden for 2D. Men vi mærker en interesse. Det giver en anden oplevelse, og vi har flere som bliver meget fascineret over kvaliteten, fortæller Jørgen Kaj Mortensen, som arbejder i butikken i Hjørring.

- Det er ret specielt, og vi håber, at flere kommer og prøver det. Vi har satset meget på det her arrangement i år, hvilket man også kan se på standens størrelse. Men det har været så skønt. Selvom der har været en del arbejde med ledninger, så har dem, der har hjulpet os, kunnet få hvad som helst til at lade sig gøre.Vi er snart ved at være de eneste, som har Bang & Olufsen i Vendsyssel, så derfor synes vi, at det kunne være spændende, fortæller Kurt Aagaard, som er ejer af Bang & Olufsen Hjørring.

Hvad enten man er til 3D eller ej, så er man velkommen hos Bang & Olufsen Hjørrings stand ved indgangen til hallen, hvor der også søndag vil være mulighed for at prøve branchens nyeste produkter.

 

BillederTilføj billede


FOTO: André Hansen

FOTO: André Hansen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close