Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.01.2022 | Af: Marcus Linkhorst

Bøgsted genopstiller ikke ved næste folketingsvalg

Bent Bøgsted: - Jeg døjer lidt med min skulder, så jeg har svært ved at sidde ved computeren. Foto: Steen Brogaard
Efter grundige overvejelser har Bent Bøgsted (DF) fra Østervrå valgt, at han ikke ønsker at genopstille til Folketinget.

 

Siden 2001 har Bent Bøgsted siddet i Folketinget for Dansk Folkeparti. Han er opstillet i Frederikshavn-kredsen. Men senest i 2023 er det slut.

Bent Bøgsted har besluttet, at han ikke ønsker at genopstille ved næste folketingsvalg. Det har han netop meddelt folketingsgruppen på et gruppemøde.

Det har dog intet med formandsskiftet at gøre, fortæller han til Kanal Frederikshavn. Bent Bøgsted støttede Martin Henriksen i formandsvalget, men det blev som bekendt Morten Messerschmidt, som vandt.

Bent Bøgsted oplyser, at lokalformand Thomas Hjort allerede i maj fik beslutningen om hans farvel til Christiansborg, mens Kristian Thulesen Dahl, Pia Kjærsgaard og pressechef Jesper Beinov også var oplyst om det før gruppemødet.

En af grundene til beslutningen om at stoppe er blandt andet helbredet.

- Jeg døjer lidt med min skulder, så jeg har svært ved at sidde ved computeren, og så er jeg 67 år, når der næste gang er valg, hvis det ikke udskrives før, så jeg synes, jeg har tjent min værnepligt, siger han og tilføjer:

- Og så vil jeg gerne have noget mere tid med min kone, Hanne.

Bent Bøgsted fik 3.418 personlige stemmer ved valget i 2019.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Steen Brogaard

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close