Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Børnene i Solsikken havde den vildeste oplevelse

Se flere fotos fra fredagens fest i Solsikken under artiklen.
Livet er andet end fodbold, selv om det fylder næsten alt for U14-drengene fra Bangsbo Freja. Det fik drengene for alvor øjnene op for, da de fredag var til fest i Solsikken, som er en fritidsklub for unge handicappede i Frederikshavn.

 

U14-drengene har KidsAid som hovedsponsor. Det betyder blandt andet, at drengene samler penge ind og hjælper børn og unge, som enten er syge eller sårbare. Bangsbo Freja uddelte inden sommerferien hele 25.000 kroner til Solsikken.

Med i den flotte donation var en fest, og den fandt sted i fredags, hvor fodbolddrengene hyggede sig sammen med Solsikkens børn i godt fire timer. Det hele begyndte med, at Trylle-Thomas kom på besøg. Bone's Frederikshavn leverede dejlig mad, og derefter sørgede Lars Samuelsen for et fyldt dansegulv under diskolyset i Solsikken.

Børnene i Solsikken havde den vildeste oplevelse, og pædagogerne nød at se "deres børn" sammen med de friske fodbolddrenge fra Bangsbo Freja. Det var tydeligt at se, at Solsikkens glade børn gik lige i hjertet på Lars Samuelsen, Trylle-Thomas og Bangsbo Freja-spillerne.

Kontakten mellem Bangsbo Freja og Solsikken er skabt igennem August Hjørringgaard, der spiller på U14-holdet i Bangsbo Freja. Hans storesøster er tilknyttet Solsikken på Toftegårdsvej i Frederikshavn, og det var en stolt lillebror, som var til fredagsfest i Solsikken.

U14-drengene næste større event - ud over turneringskampene i Liga 2 - er en tur til København, hvor Bangsbo Freja skal spille kampe mod FC Nordsjælland og HB Køge samt se landskampen mellem Danmark og Schweiz.

29. oktober går det så løs med KidsAid-koncert i Det Musiske Hus, hvor Uffe Holm, Christopher, Henrik Svanekiær og Claus Elming medvirker, ligesom der bliver en stor auktion med spændende ting under hammeren.

U14-drengene har desuden netop fået en invitation til Piteå Summer Games 2020. Bangsbo Freja deltog i turneringen, hvor der spilles kampe under midnatssolen i Sverige, for første gang i år, og det er allerede besluttet, at turen går til Piteå igen i slutningen af juni næste år.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close