Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.09.2017 | Af: Michael Frederiksen

Borgmester: - Hjulmand går langt over stregen

Borgmester Birgit Hansen (S) mener, at Klaus Hjulmand (LA), spidskandidat ved kommunalvalget i Frederikshavn Kommune, har tabt sutten og manipulerer med sandheden.

 

I går kritiserede Christina Lykke (SF), formand for Børne- og Ungdomsudvalget, at undervisningsminister Merete Riisager (LA) udelukkende besøger to private skoler, når hun 2. oktober kommer til Skagen og Frederikshavn. Her til morgen forklarede Klaus Hjulmand så, at der var tilrettelagt et besøg i Skagen Skoleafdeling, men LA aflyste det, da borgmesteren krævede at være vært for denne del af ministerens besøg i Frederikshavn Kommune.

- Klaus Hjulmand hævder, det er min skyld, undervisningsministeren ikke vil besøge en folkeskole i Frederikshavn Kommune, når hun kommer på besøg.
Det er direkte løgn. Jeg må frabede mig den slags. Det er LAs eget valg og skyld, udtaler Birgit Hansen til Kanal Frederikshavn.

- Det er sådan, at vi ikke vil have partipolitiske aktiviteter på vores institutioner. Det betyder, at besøger en minister en af vores skoler, er kommunen vært ved nøjagtig det arrangement. Resten bestemmer LA selv, forklarer borgmesteren.

Det er tredje gang på kort tid, at Liberal Alliance oplever, at de får det røde kort, når partiets ministre besøger Frederikshavn Kommune. Ifølge Klaus Hjulmand skete det også, da ældreminister Thyra Frank var i Frederikshavn i august, og da transportminister Ole Birch besøgte Elling

- Nu skal Klaus Hjulmand ikke tabe sutten og begive sig ud i manipulering med sandheden. Det må jeg kraftigt frabede mig. Da Thyra Frank var her, besluttede LA centralt, at Klaus Hjulmand ikke skulle deltage. Der skulle ikke gå valgkamp i ministerbesøget, oplyser Birgit Hansen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Tom Jensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close