Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Borgmesteren bød 110 nye borgere velkommen

Tirsdag eftermiddag bød borgmesteren og Frederikshavn Kommune velkommen til 110 af det seneste års nye tilflyttere.
Frederikshavn Kommune bød tirsdag nye tilflyttere velkomne. Borgmester Birgit S. Hansen stod i spidsen for tilflytterarrangementet, som 110 nye borgere deltog i.

 

Hvert år flytter mange hundrede nye borgere til Frederikshavn Kommune. De fleste kommer for at arbejde og har ofte familien med, men der er også enlige, ledige og pensionister iblandt. Tirsdag eftermiddag bød borgmesteren og Frederikshavn Kommune så velkommen til 110 af det seneste års nye tilflyttere.

- Vi skal byde vores nye naboer, seniorer, kolleger og venner hjerteligt velkomne, så de bliver en del af fællesskabet. Vi vil jo gerne have, at de falder til og synes godt om vores del af Danmark, så de bliver boende, siger Birgit S. Hansen.

Til den traditionelle velkomstfest fik de nytilflyttede borgere blandt andet mulighed for at hilse på hinanden, men de blev også præsenteret for et udvalg af de mange aktiviteter, de nu er meget velkomne til at kaste sig over. Naturvejleder Bo Storm fortalte om arrangementer i naturen, men også Musikskolen og arrangementer på biblioteket og kommunens mange øvrige kultur- og fritidstilbud blev præsenteret.

Selvom Frederikshavn Kommune er vært for et tilflytterarrangement, så skal der mere til for at få de nye borgere til at føle sig velkomne. Derfor har Frederikshavn Kommune investeret i Bosætningsservice, der står til rådighed for nye borgere. Bosætningsservice viser gerne rundt i lokalområdet og sætter tilflyttere i kontakt med foreningslivet.

- Vores sociale liv spiller en væsentlig rolle i vores tilknytning til et område. Det er ikke altid nok at have gode kolleger 37 timer om ugen. Alle os, der bor her i forvejen og kender mulighederne, skal tage hånd om vores tilflyttere. Vi skal hver og en gøre en indsats for vores dejlige område, siger Birgit S. Hansen.

I år var det sjette gang, at Frederikshavn Kommune afviklede tilflytterarrangementet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Frederikshavn Kommune

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close