Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.07.2017 | Af: Michael Frederiksen

Bornholmsk succes i Cup No.1: Klar til to A-finaler

Den tidligere FfI'er Lars Albæk stå i spidsen for udviklingen af fodboldspillerne på Bornholm.
På Bornholm har man samlet de bedste fodboldspillere i Elite Bornholm. Det skaber flotte resultater. Elite Bornholm har to hold med i Cup No.1 i Frederikshavn, og både Boys 13 og 14 kvalificerede sig fredag formiddag til finalerne i eftermiddag.

 

- Det er helt vildt, jubler Lars Albæk, som er formand for DBU Bornholm og dermed også bestyrelsesmedlem i Dansk Boldspil Union (DBU).

- Sidste år vandt vi B-finalen i Cup No.1, men vi har stærkere hold med denne gang, fordi forældrene har haft bedre tid til at planlægge sommerferien, så drengene kunne komme med til Frederikshavn, forklarer Lars Albæk.

Han spillede selv fodbold i FfI i mange år og var også en del af førsteholdet, inden han forlod landsdelen. Nu bor han på Bornholm, hvor han i den grad gør en kæmpe indsats for fodboldspillerne på øen.

Det er andet år i træk, at Elite Bornholm er med i FfI's internationale fodboldturnering, som i år har deltagelse af 176 hold fra 20 nationer. Lars Albæk håber, at Elite Bornholm vender tilbage næste år.

- Så må vi se, om det bliver med to eller tre hold. Jeg vil også gerne have vores pigehold med, udtaler Lars Albæk.

Elite Bornholm spiller finaler på Frederikshavn Stadion kl. 16.30 i Boys 13 mod FK Mjølner fra Norge og kl. 18.00 i Boys 14 mod Foot Generation fra Portugal.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close