Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.11.2019 | Af: Michael Frederiksen

Brand i Centerbageriet: 'Alt er ødelagt'

OPDATERET KL. 11.00: Der opstod fredag formiddag brand i en ovn i Centerbageriet på Rømøvej/Koktvedvej i Frederikshavn. Jette Larsson fra Centerbageriet oplyser, at "alt er ødelagt", og hun frygter flere måneders lukning.

 

- Alle vores fine julesmåkager, som var flot pakket ind i cellofan, og en bryllupskage til i morgen, er væk. Det er forfærdeligt, siger Jette Larsson.

Bager Madsen i Vestergade har dog lovet at hjælpe med en ny bryllupskage, så brudeparret og deres gæster trods branden kan sætte tænderne i en lækker bryllupskage.

Branden opstod tilsyneladende i en af bageriets tre ovne. Herefter gik det stærkt. Glas i alle tre ovne eksploderede ifølge Jette Larsson, som selv befandt sig i butikken.

Fire brandbiler ankom hurtigt, og hele Hånbækcentret blev evakueret. Ud over Centerbageriet drejer det sig som Restaurant Blackstone og Netto.

Bageriet er ikke som sådan brændt, men "alt er ødelagt", som Jette Larsson udtrykker det. Især loftet er det gået hårdt ud over, og der har været røgdykkere på taget hele formiddagen.

- Vi forsøgte selv at slukke branden i ovnen, men det var helt umuligt, og vi blev alle beordret ud af vagten, da brandfolkene ankom, siger Jette Larsson. 

Ingen mennesker er kommet til skade. Området foran Hånbækcentret er p.t. spærret.

Elever fra Bangsbostrand Skole skulle i formiddag have bagt pebernødder i Centerbageriet, men det arrangement er nu blevet blevet aflyst.

- Jeg tror, det kommer til at vare flere måneder, før vi åbner igen, frygter Jette Larsson.

Hun håber, at Centerbageriet hurtigt får et overblik over de mange bestillinger i december, men ellers er folk velkomne til at ringe til Jette Larsson på 3022 0431 eller Tommy Larsson på 4028 0004.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close