Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.04.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Brand på Råholtvej lørdag morgen - nabo er nervøs

Ejeren af pizzariaet sprang ud fra første sal. Foto: TV2/Nord

OPDATERET: Naboen til den 41-årige pizzaria-ejer, der tidligt lørdag morgen måtte springe ud af vinduet under en brand i sin lejlighed på Råholtvej i Frederikshavn, er bange for at branden er påsat. 

- Det er jeg faktisk meget ked af. Jo mere jeg tænker over det, siger Laila Hansen til TV2/Nord.

Omkring klokken syv lørdag morgen blev den 41-årige pizzaria-ejer vækket af røg i sit soveværelse. En brand var antændt nær døren og dannede en kraftig røg i hele lejligheden. Røgen var så tæt, at manden måtte springe ud af vinduet og alamerede herefter sin nabo.

- Han var forvirret. Meget forvirret. Og havde slået sig ved det at han var hoppet ud af vinduet. Og så havde han sat sig på trappeopgangen. Jeg inviterer ham ind, men det kunne han slet ikke finde ud af. Han satte sig bare der. På trappen, siger Laila Hansen til TV2/Nord.

Fordi branden er antændt så tæt på døren, så tror politiet, at branden muligvis er påsat.

- Enten er der sket en antændelse ved at der er nogen, der har kastet noget ind igennem brevsprækken eller også så kan der være tale om at han har tabt nogle gløder fra noget cigaretrygning, men det ved vi ikke, siger vagtchef Poul Badsberg til TV2/Nord.

Manden blev indlagt på sygehuset i Hjørring til observation for røgforgiftning, men allerede om formiddagen kunne han afhøres af politiet. Nu skal de polititekniske undersøgelser vise, om branden er påsat.

- Det, vi gør nu, er, at vi laver nogle efterforskningsmæssige tiltag og sikrer os de måtter og det gulv, og så ser, om der er spor efter antændelig væske, siger vagtchef Poul Badsberg til TV2/Nord.

- Man bliver lidt nervøs. Hvad gør de næste gang?, siger Laila Hansen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2/Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close