Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.05.2017 | Af: Michael Frederiksen

Brugte vinkelsliber til tyveri af to MacBooks

10. klassecentret i Frederikshavn havde natten til onsdag besøg af ubudne gæster, som gik målrettet efter to store MacBooks. Tyvene brugte vinkelsliber. I Ålbæk blev der i aftes stjålet ni designerstole.

 

Alarmen i 10. klassecentret på Hånbækvej gik kl. 00.41. Vagten nåede frem otte minutter senere, men her var tyvene væk. De have knust et vestvendt vindue, hvorefter de kunne komme ind på skolen.

I skolens medielokale stjal tyvene to store MacBooks, som eleverne bruger til filmredigering. De to MacBooks var boltret fast, men tyvene var velforberedte. De havde medbragt en vinkelsliber. Det lugtede af røg i lokalet, da vagten ankom kl. 00.49.

- Når de medbringer en vinkelsliber, er der vist ingen tvivl om, at de er gået bevidst efter de to MacBooks, siger skoleleder Kristian Kristoffersen, 10. klassecentret.

Skolen har videoovervågning, så han håber, at billederne kan sætte politiet på sporet af indbrudstyvene. 

10. klassecentret havde indbrud i samme medielokale for tre år siden. Dengang blev det stjålet bærbare pc'ere, iPads og kameraer. Det er grunden til, at der nu kun er to MacBooks, som er boltret fast til bordet.

Otte Y-stole og én Svanestol i hvid. Det blev udbyttet for indbrudstyve, da de tirsdag aften var forbi et sommerhus i Ålbæk. De brød terrassedøren op med et koben, hvorefter de kunne komme ind i huset.

Nordjyllands Politi hører meget gerne fra vidner eller folk, der måske kan hjælpe med opklaringen af de to tyverier. Politiet træffes på 1-1-4.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close