Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.06.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Bulldogs og Outlaws i overraskende fusion

FC Outlaws og Bulldogs FC har besluttet at danne én floorballklub i Frederikshavn.
Floorball-lokalrivalerne fra Bulldogs og Outlaws slår sig sammen og danner én fælles floorballklub i Frederikshavn. Det oplyser de to klubber torsdag aften i en pressemeddelelse.

 

Bulldogs og Outlaws har underskrevet en hensigtserklæring med det mål at skabe de allerbedste rammer for floorballspillere i Frederikshavn.

- Med en sammenlægning ønsker vi at skabe rammer, hvor ungdom, bredde, motion og elite får de bedste tilbud og forhold. Vi vil være blandt Danmarks førende bredde- og eliteidrætsklub, hvor der er plads til den enkelte floorballspillers udvikling, hedder det i pressemeddelelsen.

I nærmeste fremtid påbegynder en "fusions-styregruppe" - med deltagere fra begge bestyrelser - at udarbejde en handleplan og nedsætter de nødvendige arbejdsgrupper med det sigte at få udarbejdet fælles mål, visioner, politikker, strategier, struktur og økonomi for den nye klub.

En endelig dato for sammenlægningen er endnu ikke fastlagt, men målet er, at det sker i indeværende år.

Beslutningen om en fusion af de to klubber skal endelig godkendes på klubbernes ekstraordinære generalforsamlinger, som finder sted onsdag 27. juni kl. 19.00 i Arena Nord.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close