Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.04.2017 | Af: Michael Frederiksen

Bundhold: - Vi kan sagtens vinde i Skagen

Der kampstart lørdag kl. 14.00 i Skagen.
"Vi kan sagtens vinde over Skagen", siger Sæbys træner, men det tror Skagens træner ikke på. "Jeg kan ikke forstille mig, at Sæby kan få point med hjem fra Skagen", 

 

Det er top mod bund, som lørdag kl. 14.00 mødes på Spar Nord Arena i Skagen i Nordjyske Bank Ligaen. Skagen IK ligger på andenpladsen i serie 2 med syv point ud af ni mulige, mens IF Skjold Sæby ligger sidst med kun ét point i fire kampe.

- Vi er stærke på hjemmebane, og alle hold i rækken ved, at det er svært at spille på Skagen Stadion. Dette har vi også bevist med de to hjemmekampe, som har givet seks point. Jeg kan ikke forstille mig, at Sæby kan få point med hjem fra Skagen, siger Skagen IK's træner, Jan Wrensted.

Han betegner sit hold som storfavorit mod Sæby, som kun har scoret ét mål i fire kampe. Det var en i mandagens 1-3-nederlag til FfI, hvor Skagen-træneren dog bemærker, at sæbynitterne formåede at sætte FfI under pres i anden halvleg,

- Det er jo lidt typisk for et andethold, at spillet i de to felter er deres største udfordring, og det er jo som bekendt der, kampene bliver afgjort, udtaler Skagen-træneren.

Han er meget tilfreds med at have syv point efter tre kampe og ikke mindst den indstilling, rent mentalt, som spillerne har vist i de tre kampe.

- Jeg er faktisk imponeret over, hvor stærke vi er på standardsituationer. Jeg hører jo mine trænerkollegaer sige, at de er forberedt på det, men alligevel scorer vi i hver kamp, så mon de snart knækker koden, smiler Jan Wrensted.

Han mener til gengæld, at der er plads til forbedring omkring spillet med bolden.

- Vi skal turde at spille noget mere i perioder. Jeg ser også gerne, at vi bliver skarpere i vores afslutningsspil.

Kun ét hold rykker ud af serie 2, pulje 11. Lige nu er det oprykkerne fra IF Skjold Sæby, som ligger sidst. Efter 0-0 i sæsonpremieren hjemme mod Hjørring IF har Sæby tabt 0-4 i Østervrå, 0-2 i Hjørring Frem og 1-3 på eget græs til FfI.

Holdet har også skiftet træner. Mathias Beermann, som førte Sæby op i serie 2, er tilbage som cheftræner efter nogle måneder som assistenttræner på klubbens førstehold.

- Vi kan sagtens vinde over Skagen. Vi har bestemt ikke set vores topniveau over 90 minutter endnu, og hvis det kommer mod Skagen, har vi bestemt chancen for tre lune point, vurderer Mathias Beermann.


I har fået en skidt start. Kan du pege på tre problemer, som I skal have løst?

- Vi skal have hævet vores bundniveau i vores dårlige perioder i kampene. Vi skal som i anden halvleg mod FfI være der fysisk. Vi skal lave nogle flere mål.

Der spilles endnu en kamp på lørdag i Nordjyske Bank Ligaen. Det er opgøret mellem SEIF og Østervraa IF. Mere om den kamp senere her på Kanal Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Helle Hornshøj

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close