Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.04.2019 | Af: Michael Frederiksen

Bygger 27 færdige boliger lige ved siden af golfbane

Her er de 27 boliger, som Ulrik Bisgaard bygger. Golfklubbens klubhus ses øverst til venstre. Se flere fotos af boligerne under artiklen.
Golfparken Frederikshavn går nu i gang med at opføre 27 fritliggende boliger lige ved siden af Frederikshavn Golfklub. Og det er bogstaveligt talt med golfbanen som absolut nærmeste nabo. 

 

Der er kun 10 meter til golfklubbens parkeringsplads fra den bolig, som ligger tættest på, og alle 27 boliger har under 100 meter til parkeringspladsen. Med andre ord: Den ideelle bolig til golfspilleren.

- Men vi betragter målgruppen som bred. Boligerne er attraktive for både børnefamilier og seniorer, vurderer direktør Otto Stavad, Golfparken Frederikshavn.

Det er bygmester Ulrik Bisgaard, som skal opføre de 27 boliger, som er lige til at flytte ind i. Grundene er 330 kvadratmeter. Der er to størrelser at vælge imellem på henholdsvis 107 og 122 kvadratmeter. Dertil kommer en carport på 28 kvadratmeter og en ugeneret terrasse.

- Vi mærker en stor efterspørgsel efter færdige boliger med minimal vedligeholdelse, oplyser Otto Stavad.

Byggemodningen går i gang snarest, og i efteråret vil de første boliger blive opført. Allerede nu kan man med et sæt Virtuel Reality-briller få en meget fin fornemmelse af husenes indretning, materialevalg, terrasse og området generelt. VR-brillerne kan man prøve i Golfparken Frederikshavns salgskontor på Skagensvej 100A.

- En anden mulighed er at kigge indenfor i vores nye prøvehus i etape 1 af Golfparken Frederikshavn. Det har Ulrik Bisgaard også bygget, og her får man en god fornemmelse af materialevalg, køkken/bad og kvalitet, mener Otto Stavad.

Køberne af de 27 boliger ved golfbanen har dog også selv mulighed for at præge indretningen. Det kræver en relativ hurtigt underskrift på købsaftalen.

De 27 boliger ligger i et område, hvor det tidligere var på tale at opføre en hytteby med træhuse. I den forbindelse understreger Otto Stavad, at de 27 boliger er arkitekttegnede murstenshuse. Det er arkitekt Lars Qvist, som har slået stregerne.

Der er foreløbig udstykket over 100 grunde i Golfparken, som i 2020 også får en helt ny børnehave/vuggestue. Golfparkens nye daginstitution bliver en bevægelses- og naturinstitution med plads til 70 børnehavebørn og 25 vuggestuebørn.

- Vi glæder os både til den nye institution og Solkrogen. Det er to ting, som for alvor binder området sammen, fortæller Otto Stavad.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Golfparken Frederikshavn

FOTO: Golfparken Frederikshavn

FOTO: Golfparken Frederikshavn

FOTO: Golfparken Frederikshavn

FOTO: Golfparken Frederikshavn

FOTO: Golfparken Frederikshavn

FOTO: Golfparken Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close