Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.04.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Bygma Frederikshavn indvier ny Weber-shop

Bygma Frederikshavn har næsten 300 varenumre med Weber-produkter.

Bygma på Suderbovej har netop færdiggjort Østvendsyssels største Weber-shop. Bygma i Frederikshavn er den eneste Bygma-forretning i Danmark, som kan prale af at have sådan én. Åbningen fejres i weekenden, hvor blandt andet verdensmesteren i barbecuesovs kommer på besøg. 

Lørdag mellem kl. 10 og 14 tænder Bygma op i grillen, og Per Aastradsen fra det danske grilllandshold fra Weber står til rådighed med masser af inspiration og gode råd. Der vil naturligvis være masser af smagsprøver fra grillen.

- Vi glæder os til at vise vores nye store Weber-shop frem og byder i dagens anledning på et glas rødvin, mens man i ro og mag kan se de spændende nyheder fra Weber og vores mange gode tilbud, fortæller Søren Jensen, Weber-ekspert i Bygma Frederikshavn.

Han husker stadig, da Bygma solgte sin første Weber-grill i Frederikshavn.

- Den kostede 2.000 kroner. Det var helt vildt. Dengang kostede en grill kun 799 kroner. Vi sagde dog ja til at få en enkelt herop, og den blev solgt med det samme. Siden er det gået stærkt. Fra 20 varenumre med Weber-produkter er vi med den nye afdeling nået op på næsten 300 varenumre. Vi har næsten alle produkter på lager. Jeg tør godt sige, at vi Weber-kredse er kendt som dem, der har det hele, smiler Søren Jensen.

Bygma i Frederikshavn har også med succes de senere år holdt en Weber-inspirationsaften. Dette arrangement afvikles fire steder i Danmark, men interessen for at medvirke er klart størst i Frederikshavn.

- Egentlig må der kun være 70 deltagere, men i Frederikshavn har vi fået lov til at være 100 deltagere. Billetterne bliver solgt på to dage, og vi kunne sagtens sælge 100-150 mere. Derfor er det glædeligt, at vi i år får lov til at holde to inspirationsaftener, oplyser Søren Jensen.

De finder sted 30. og 31 maj. Billetsalget begynder fredag 4. maj (St. Bededag).

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close