Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.08.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Café for iværksættere - første gang i Kattegat Silo

Iværksætterkonsulent Kurt Ladefoged Nielsen står klar til at byde velkommen til åben iværksættercafé 28. august. Foto: Eframe.dk
Går du med lysten til at skabe din egen virksomhed? Så inviterer Erhvervshus Nord til uforpligtende iværksættercaféer, hvor du kan få input til, hvad det kræver at starte selvstændigt, og du kan stille konkrete spørgsmål. Den første café er 28. august.

 

Måske har idéen og lysten ligget og spiret længe, men du har ikke taget skridtet og gjort noget aktivt ved det. Drømmen om at skabe din egen virksomhed og have friheden til at træffe beslutningerne selv og arbejde med din passion.

Du har nu mulighed for at komme til uforpligtende iværksættercaféer i Erhvervshus Nord, hvor du kan høre om deres iværksættertilbud, hvad det kræver at starte selvstændigt, og du kan stille konkrete spørgsmål. Den første iværksættercafé er 28. august i Kattegat Siloen i Frederikshavn, og du tilmelder dig på Erhvervshus Nords hjemmeside.

I Erhvervshus Nord har de stor erfaring med at vejlede iværksættere og hjælpe drømmen på vej lige fra iværksætteren med flere fuldtidsansatte til den spæde virksomhedsopstart og de indledende tanker.

- Nogle kommer ind med en drøm om at starte egen virksomhed, men er usikre på, hvor de skal begynde. Andre har allerede en skarpskåret forretningsplan og de første kunder, så vores erfaring med at vejlede iværksættere spænder vidt. Vi er iværksætternes uvildige sparringspartner lige fra de indledende, afklarende spørgsmål og til sparring omkring afsætning, finansiering, forretningsudvikling med videre, siger iværksætterkonsulent Kurt Ladefoged Nielsen.

Kurt Ladefoged Nielsen har været ansat som iværksætterkonsulent i Erhvervshus Nord siden april. Bag sig har Kurt Ladefoged Nielsen mange års erfaring som selvstændig med sin egen handelsvirksomhed med import af fødevarer fra blandt andet Italien, Spanien og Tyskland. Dertil har han haft lederfunktioner i en række virksomheder som divisionschef, funktionsdirektør samt adm. direktør. De seneste 10 år har han arbejdet i en skandinavisk koncern med ansvar for blandt andet Procurement & Supplier Development, herunder etablering af produktioner i ind-og udland samt forretningsudvikling. Kurt Ladefoged Nielsen har en baggrund som ingeniør inden for Industriteknik.

Sidste år havde Erhvervshus Nord flere end 150 iværksættere gennem iværksætterrådgivningen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Eframe.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close