Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.07.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Campingvogne åbner for de bedste danske ferier

Er du ikke opsat på at drage mod Gardasøens safirblå vande eller Frankrigs kridhvide alper, men foretrækker Danmarks brede bøge og Steen Steensen Blichers yndede heder, er en campingvogn det rette redskab til at gøre en ferie ud af at krydse fædrelandet.


 

Både nye og brugte campingvogne til et væld af forskellige prisklasser finder du let. Find et stort udvalg af nye og brugte campingvogne hos Tarup Campingcenter, og kør så ud på motor-, hoved- samt de kringlede landeveje og se landet.

Hvad bør en god campingvogn have af udstyr og kapacitet?
Campingvogne adskiller sig fra hinanden ikke blot ved, om de er nye eller brugte, men især ved deres egenskaber. Relevant for dig at holde øje med, når det gælder campingvognens udstyr, er fx:

• Har campingvognen rundsiddegruppe til at rumme et større selskab, fx besøgende børn?
• Er der dobbeltseng, og er den tværstillet for ikke at optage for meget plads?
• Har den panoramavindue for at give en god udsigt, når vejret ikke tillader at gå udendørs?

Alt dette har betydning for komfort og det æstetiske aspekt ved at have en campingvogn. Relevant er selvfølgelig også, om der er ALDE-centralvarme til at give varmt vand og holde hele vognens indre komfortabelt, når de ydre omgivelser fx om efteråret ikke byder på behagelige temperaturforhold.


Vandtankens kapacitet, om der er et komfortabelt toiletrum, gasblus og emhætte får i øvrigt en stor betydning for, hvor meget komfort i campingvognen minder om den, du finder tilbage på matriklen.

Hvad er tæthedssikringen?
Tæthedssikringen er relevant i forhold til garantier, når du køber ny eller brugt campingvogn. Den vil typisk løbe på et vist antal år, fx 7-10 ved nye modeller, og komme med en række forbehold for, hvordan du har behandlet campingvognen, især med fokus på de miljøer, den har været placeret i

Vær altid på udkig efter de bedste ordninger.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close