Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Centermusik lukker efter 44 år i Frederikshavn

Med lukningen af Centermusik i Danmarksgade er det slut med musikbutikker i Frederikshavn.
Centermusik i den nordlige ende af gågaden er lukket. Dermed har Frederikshavn ikke længere en butik med salg og reparation af musikinstrumenter og tilbehør.

 

Musikbutikken har siden juni 2018 været ejet af Ulf Greiffenberg. Han overtog efter Per Ejstrud, der er flyttet til Glyngøre.

Centermusik så dagens lys i 1975 under navnet Musikcentret og var ejet af den karismatiske aalborgenser Arne Nielsen, der i folkemunde var kendt som "Tykke Arne".

1. oktober 1980 købte Finn Larsen butikken, som på det tidspunkt havde adresse i Søndergade 2 ved det nuværende Fisketorvet.

I 1989 valgte Finn Larsen at flytte Centermusik til nyopførte lokaler i Fladstrandcentret. Det gav langt flere kvadratmeter og en flot og velindrettet butik.

Ni år senere pakkede Centermusik igen flyttekasserne og slog dørene op i Møllecentret. Siden 2003 har Centermusik været tilbage i midtbyen i Danmarksgade 40A.

Finn Larsen solgte i 2006 butikken til Per Ejstrud, og han gav sidste år musikstafetten videre til Ulf Greiffenberg, men nu er det slut på grund af økonomiske udfordringer.

Med lukningen af Centermusik er der ikke længere en musikbutik i Frederikshavn. Nu skal musikere enten tage turen til Hjørring eller Aalborg, når de skal købe guitarer, forstærkere, klaver, violin, keyboards, PA til solomusikere og mindre bands med mere.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close