Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.09.2018 | Af: Michael Frederiksen

Cheftræner vil indlede slutspillet på egen is

Cheftræner Jari Pasanen oplyser, at Rasmus Søndergaard fortsætter som WH-kaptajn.
Frederikshavn White Hawks' nye cheftræner, Jari Pasanen, håber på en placering i Top 4 i grundspillet.

 

- Det er svært at sige, men jeg ved, at vi har gjort et godt stykke arbejde, hvis vi indleder slutspillet på hjemmebane, siger den 54-årige finne til Kanal Frederikshavn forud for sæsonpremieren fredag aften hjemme mod Herning.

I videoen i bunden af artiklen fortæller han, hvilken spillestil han ønsker at praktisere i White Hawks. Han afslører også, at Rasmus Søndergaard forsætter som kaptajn.

- Holdet havde en god kaptajn sidste år i Rasmus. Det har jeg talt med flere spillere om, og jeg kan også godt lide ham, så han fortsætter som kaptajn i denne sæson, fortæller Jari Pasanen.

Cam Spiro og Dave Mitchell bliver assisterende kaptajner.

For Jari Pasanen er springet fra tysk til dansk ishockey stort. I hans tyske klub var der 12 medarbejdere på kontoret og fem trænere, ligesom alle kamp typisk samlede repræsentanter fra 15 medier. Han nyder dog at være i Frederikshavn, som han første gang stiftede bekendtskab med for halvandet år siden, da han besøgte byen i en uge, fordi hans søn var med Tysklands U16-landshold.

- Først og fremmest er her mere roligt end i Tyskland, og danskernes mentalitet minder om den, jeg kender fra Finland, siger Jari Pasanen, som især er positivt overrasket over den gode madkvalitet i byen.

WH-træneren sætter pris på seafood, og han er yderst tilfreds med udvalget i Frederikshavn.

Høgene åbner sæsonen fredag kl. 19.30 mod Herning. Hjemmeholdet må undvære Marcus Pedersen, som er skadet i lysken. Skaden har vist sig at være værre end først antaget, så ifølge cheftræneren varer det flere måneder, inden den 20-årige forward er tilbage på holdet. Backen Mads Larsen har været skadet i hele optakten, men det går fint med genoptræningen.

I denne video sætter Jari Pasanen også ord på to af holdets nøglespillere, Dale Mitchell og Tadeas Galansky.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close