Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.04.2009 | Af: Kanal Frederikshavn

Chok for White Hawks: Mike Grey til Rødovre

Et drømmejob i fodboldklubben Brøndby IF betyder, at Mike Grey skifter fra Frederikshavn til Rødovre. (Foto: Kenneth Rödin)
Ishockeyspilleren Mike Grey skifter sensationelt fra Frederikshavn White Hawks til Rødovre Mighty Bulls. Det er først og fremmest et job i marketingsafdelingen i fodboldklubben Brøndby IF, som har fået Mike Grey til at forlade Frederikshavn.

 

- Jeg har altid været glødende Brøndby-fan, og det er en drøm for mig at skulle arbejde i BIF. Jeg glæder mig helt vildt, siger Mike Grey.

Han erkender, at timingen er dårlig. Hans kone er sat til føde parrets andet barn i begyndelsen af august.

- Min familie bliver boende i Frederikshavn, og så pendler jeg mellem København og Frederikshavn i det omfang, det kan lade sig gøre, siger Mike Grey.

Ud over drømmejobbet i Brøndby IF er der tre årsager til klubskiftet. Mike Grey stod uden arbejde fra i dag, lysten til trods alt at spille i en anden klub end Frederikshavn, og Lasse Degns skifte fra Nordsjælland til Rødovre.

- Lasse og jeg er gode kammeratet fra landsholdet. Vi boede som regel på samme værelse, og vi har tit snakket om, at det kunne være sjovt at spille i den samme klub, fortæller Mike Grey.

Som flere gættede, var denne historie en aprilsnar. Tak til Mike Grey for positiv medvirken og tak til de mange, som har læst den "chokerende nyhed". Kanal Frederikshavn glæder sig allerede til 1. april 2010.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close