Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.02.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Christian Cook skal overtage Aalbæk gl. Kro.

Ulla Mosich har ejet Aalbæk gl. Kro siden 1984. Nu er hun klar til at sende stafetten videre til Christian Cook.
Aalbæk gl. Kro har pr. 1. februar, 2018 ansat 35-årige Christian Cook som ny køkkenchef i et glidende generationsskifte.

 

Christian har de seneste tre år været køkkenchef på restaurant Pakhuset i Skagen, og før det administrerende køkkenchef hos ISS med ansvar for kantinerne ved forsvaret i Aalborg.

Tilknytningen til Skagen-området er dog ikke af ny karakter. Christian er udlært på Brøndums Hotel.

- Christian vil gradvist overtage ejerskabet og ansvaret for kroen, så vi kan bevare Aalbæk gl. kro i god drift med den værdi, kroen tilfører gæster, medarbejdere og lokalområdet. Jeg har drevet kroen i rigtig mange år og synes, at det gennem årene er blevet en mere omfattende og kompleks opgave. Derfor er jeg meget glad for, at Christian vil være med til at påtage sig arbejdet, siger Ulla Mosich.

- Jeg har længe haft et ønske om at få en medejer ind, og jeg er sikker på at samarbejdet med Christian er en ideel model. Christian er rigtig stærk i driftsoptimering i køkkenet, og han har derudover mange års erfaring med både a la carte og selskaber. Vi arbejder allerede nu på at forny vores menu- og selskabskort, men vi også bevare den gode kromad, som mange af vores gæster holder rigtig meget af, oplyser Ulla Mosich, ejer af Aalbæk gl. Kro siden 1984.

Christian Cook har altid haft lyst til at blive hotel/kroejer, og den drøm er nu ved at gå i opfyldelse.

- Jeg ser rigtig mange muligheder i at udvikle Aalbæk gl. Kro på flere fronter. Vi kan arbejde mere med fester, arrangementer, catering samt møder og kurser, så vi kan bevare en god beskæftigelse og indtjening året rundt. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og lære kroen og driften at kende ned i detaljen, udtaler Christian Cook.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close