Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.07.2013 | Af: Kanal Frederikshavn

Christina Hansen forlænger med Vendsyssel Håndbold

- Jeg er meget glad for at være i Vendsyssel Håndbold, lyder det fra Christina Hansen, som bliver i den nordjyske klub et år endnu. Foto: Kanal Frederikshavn
Den scoringssikre stregspiller har været i Vendsyssel Håndbold siden 2011, men hun er nu blevet enige med klubben om en 1-årig forlængelse af hendes kontrakt.

 

Både træner, Lars Rasmussen, og direktør for klubben, Jan Hansen, glæder sig begge over forlængelsen med den dygtige spiller. I den forgangne sæson har hun scoret hele 113 mål, hvilket har gjordt hende til den mest scorende stregspiller i 1.division. Dette er i sig selv en imponerende bedrift, men hendes bidrag til holdet går udover hendes offensive kvaliteter og mange mål.

- Christina har en vigtig rolle i begge ender af banen, hvor hun også er en central del af vores solide defensiv. Hendes bevægelighed inde på stregen er eminent, og dette bevirker, at hun er meget svær at dække op for modstanderens forsvar, og det gør hende til et farligt våben i vores offensive spil, udtaler direktør Jan Hansen.

Jan mener også, at hendes sikre spil influerer de øvrige spillere på holdet, og at hendes fightermentalitet smitter af på alle. Også tilskuerne i hallen under kampene, så Christina Hansen er alt i alt et kæmpe aktiv både for holdet men også generelt for klubben.

Stregspilleren er selv rigtig tilfreds med beslutningen om endnu en sæson i Vendsyssel, og hun håber at kunne gentage succesen og de mange mål, når den kommende sæson fløjtes igang.

- Jeg er rigtigt glad for at være i Vendsyssel Håndbold, og jeg er derfor også meget tilfreds med, at min kontrakt er blevet forlænget med yderligere en sæson. Sidste sæson nåede vi vores mål, og jeg har personligt haft en god sæson, men jeg har tro og mod på meget mere. Vi har en harmonisk og social god trup, som jeg nyder at være en del af. Jeg er overbevist om, at vi kommer styrket ind til den kommende sæson, hvor vi vil præge 1.division, lyder det fra den hårdtarbejdende spiller.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close