Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.02.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Christine Engsig sætter fokus på Nilens Jord

Christine Engsig har siden 2016 været elev i Matas Midtpunkt og bliver til juli uddannet materialist. Inden hun kan det, skal hun bestå sin fagprøve. Hun har valgt at sætte fuldt fokus på Nilens Jord.

 

I uge 11 holder Christine Engsig sin fagprøve. Fagprøven foregår i Matas Midtpunkt i Frederikshavn. Christine har valgt at holde sin fagprøve i samarbejde med Nilens Jord. Nilens Jord er et dansk mærke, som består af naturens helt egne unikke råvarer og mineraler. Produkterne er helt uden parfume og parabener, hvilket man i dag har meget stor fokus på.

I perioden fra 12. marts til 18. marts vil der, grundet fagprøven, være ekstra aktiviteter i Matas Midtpunkt. Det vil være muligt at få en god vejledning af Nilens Jord-produkter. Ligeledes vil man kunne deltage i en konkurrence, hvor man vil have mulighed for at vinde skønne produkter fra Nilens Jord.

Torsdag 15. marts kl. 19.00 holder Christine Engsig en kundeaften i samarbejde med repræsentanten fra Nilens Jord. Det bliver en aften i makeuppens og hudplejens tegn. Arrangementet er gratis, og Christine Engsig fortæller, at der vil være en let anretning i løbet af aftenen, og at der vil være goddiebags til alle deltagere. Til arrangementet er der maksimum 30 pladser, og tilmeldingen foregår i Matas Midtpunkt.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close